Probudili se brodari ,građevinci,pitam se ko je sljedeći?
ovi su već odradili, a banke?
ČARUGA:
”
Probudili se brodari ,građevinci,pitam se ko je sljedeći?
”
ovi su već odradili, a banke?
ja sam se prebacio na korporativne akcije kojih trenutno poprilično ima a i nekako mi je to najsigurnija investicija sa ne prevelikom ali popriličnom dobiti
@vipy
[thumbsup][thumbsup][lol] [lol]
ulažite u kurtone (ATGR)
dokazano je da kad troškovi života poskupljuju
a plaće ostaju uglavnim iste znači
realni dohodak stanovnika je u opadanju
tada su povećane aktivnosti vođenja ljubavi
a ne žele baš svi djecu…
to je samo još jedan impakt na kućni budžet i standard
stoga ATGR
[thumbsup]
Reli se nastavlja
VENDETTA:
”
Pa za koga vi gubite vrijeme na forumu? Tko će prodati samo jer vi mislite da treba prodati? Bez ikakvih argumenata! Pa jel niste više i sebi jadni sa 20 postova dnevno nagovaranja ljudi na prodaju?
”
eto ti argumenata. zasto nisi izvadio digitron iz ladice kojeg nisi koristio jos od osnovne skoole pa posjetio malo stranice od zse.hr. Svatko tko to zeli neka provjeri sljedece brojeve.
datum rising volume falling volume
16.4.2008 125M 32M
17.4.2008 98M 26M
18.4.2008 59M 23M
promet dionica koje su u plusu pada gotovo eksponencijalno. pa da i ne pada ubrzano nego istim tempom u ponedjeljak smo u minusu. sa ovim brojevima ovo nije stabilan rastuci trend
na temelju kojih argumenata ti predvidjas rast??
btw usao sam na 3200 a jucer sam dio prodao, neke sam selektivno i zadrzao, ne brijem da sam najpametniji ali ne vidim nikakvog razloga za ovakav pretjerani optimizam.
ne znam da li ste culi za onu anegdotu; kada psihijatar pocne lijeciti odredjenu grupu ljudi i nakon nekog vremena jedan od njih kaze: -doktore vi nam stalno govorite kako nece doci nitko da nas magicno izljeci nego da se moramo sami potruditi, a dosli ste vi . A kaze psihijatar: – da, ali ja sam vam dosao reci da nece doci nitko.
ja ne zelim nikoga uvjeravati u moje stavove, ali nije dobro da navlace na kupnju ljudi koji su i sami kupili, volio bih ovdje vidjeti komentare trgovanja. a ne za navlacenje ni gore ni dole.
Evo sam tek skužio post!
Ne pratim više sve, a ni tako često pa mi promaknu neki postovi.
Nego jeli to signal za pad i rast? Ne kažem da ne znači ništa ali temeljiti kupnju ili prodaju na tome je meni u najmanju ruku smješno. A vi ste na tome zasnovali pisanje.
Pa mislim ja ne kužim kako vi već niste milijarder s obzirom da su rising i falling volume činjenica!
Uvijek ih se može vidjeti i prema tome nemoguće je izgubiti.
Sad stvarno ne vidim više nikakvog razloga zamarati se sa FA i TA, ili poslovanjem firme, stanjem u svijetu ili bilo kakvim sličnim glupostima.
Sad samo gledam to!
I ako bi mi mogli postati sliku svojih transakcija obavljenih na 3200 crobexa i prodanih nakon toga, ali sa e-trade-a jer mi zaokruženo u dnevnim transakcijama od tog dana neće biti dosta.
Napravite print screen i priložite kao jpg. file (slobodno izostavite sve osim traženih transakcija).
Ako to vidim ja povlačim sve što sam rekao o vašim analizma i od mene nikad više nećete čuti ni riječ.
A ako su transakcije kojim čudom preko 20k kn ja ću u potpis staviti Fidel je bog!
Čak ću vam poslati i poruku na private da sigurno vidite ovaj moj post i riješimo tko i što piše!
ulažite u kurtone (ATGR) dokazano je da kad troškovi života poskupljuju a plaće ostaju uglavnim iste znači realni dohodak stanovnika je u opadanju tada su povećane aktivnosti vođenja ljubavi a ne žele baš svi djecu… to je samo još jedan impakt na kućni budžet i standard stoga ATGR [thumbsup]
Dajte, kolega Febo, molim vas, nemojte poticati ljude na takvo grješno ponašanje! Kakvi “kurtoni”, ATGR i gluposti, pravite djecu kao pravi katolici i kupujte dionice prehrambenog sektora!
febo: ” ulažite u kurtone (ATGR) dokazano je da kad troškovi života poskupljuju a plaće ostaju uglavnim iste znači realni dohodak stanovnika je u opadanju tada su povećane aktivnosti vođenja ljubavi a ne žele baš svi djecu… to je samo još jedan impakt na kućni budžet i standard stoga ATGR [thumbsup] ” Dajte, kolega Febo, molim vas, nemojte poticati ljude na takvo grješno ponašanje! Kakvi “kurtoni”, ATGR i gluposti, pravite djecu kao pravi katolici i kupujte dionice prehrambenog sektora!
Tako je kolega miško. Od stoljeća sedmog samo nas je 4 mil.
[yawn]
Još bi dodao da se, osim prehrambenog sektora, obrati pozornost na brodare(ATPL,JDPL), te još na pojedine građevinare. (IGH)
Neki su sinoć pisali suprotno.
Slušali piveka 12345 pa izašli na 3300 u želji da se spase.
Sad kad su se spasili opet nisu zadovoljni.
Uh… kad počnu ulazit oko 6000 ko će tada ostat od drukanja da smo i dalje podcjenjeni.