blade:
”
wiking: ” ma kud ce ta nafta u PM[angry] ,ajme jos je i dolar malo ojacao,fuj fuj.Ode moj eurodiesel na 9 kn[cry] ” gdje mogu gledat kretanje nafte
”
na INInoj benzinskoj pumpi
[smiley][lol]
aaa ova je vrhunska[lol] [lol]
evo ja gledam tu i lakse se snalazim od blom…a odmah i trziste pratim
bas mi zao ovih grizlija , bas i ne ide nesto ,a proljece je sta nije to vrijeme kada bi trebali izaci iz brloga?
predlazem malo drukanja na dole , ipak se treba voditi racuna o zasticenim zvijerima [undecid][wink]http://money.cnn.com/data/markets/dow/?
– na žalost ništa nisi kužio o ulaganjima, inače u fodovima mi je bilo cca 5% kapitala.
– isto tako i ja ne kužim koji si ti na slici pingvinić ili vražić.
– kad je Von Braun stavio sličnu sličicu svima nam je bilo jasno tko je Von Braun.
– šteta što gospodin Baron ne vrati ponovno sliku.
Pozdrav !
Evo i jedna pozitivna: Bush najavio povrat poreza WASHINGTON, 25. travnja 2008.(Hina) – Američki predsjednik George W. Bush najavio je u petak da će američki građani sljedećeg tjedna početi dobivati povrat poreza kao jednokratnu pomoć zbog visokih cijena energenata i hrane, što bi trebalo povećati domaću potrošnju i time potaknuti rast gospodarstva. Povrat poreza u rasponu od 300 do 1.200 dolara, središnja je mjera vladina paketa vrijednog 168 milijardi dolara. Očekuje se da će povrat poreza stići u oko 130 milijuna američkih kućanstava. “Taj će novac pomoći Amerikancima da nadoknade visoke cijene na benzinskim crpkama, u trgovinama s hranom, i dat će našem gospodarstvu poticaj kako bi nam pomogao da se izvučemo iz ovog ekonomskog usporavanja”, rekao je Bush u kratkom obraćanju novinarima na travnjaku Bijele kuće.
[center]Bingo[/center]
Ha,Ha za sta ce im bit ta lova ?
Za novi kauc ? TV ? ili za mjesec dana stanarine u nekom podrumu,to je mazanje ociju a kriza se nastavlja[embarass]
Ha,Ha za sta ce im bit ta lova ?
Za novi kauc ? TV ? ili za mjesec dana stanarine u nekom podrumu,to je mazanje ociju a kriza se nastavlja[embarass]
daj reci da se salis , ili bi jeftino u kupnjuu ,
kriza se nastavlja pogotova u americ.evo ih na najvisim razinam ove godine
, mada to nama ne znaci previse , ali danas je izasla vjesto o porastu gosp. aktivnosti cini mi se za 4 % .[bye]
Ha,Ha za sta ce im bit ta lova ? Za novi kauc ? TV ? ili za mjesec dana stanarine u nekom podrumu,to je mazanje ociju a kriza se nastavlja[embarass]
Za dionice mili brajo[color=blue] što je veća kriza ljudi se više kockaju.[/u][/color]
Kriza se davno utišala brate Zgubi u zadnja 4 mjeseca ameri su u plusu.
To su gole činjenice.
Ameri okrenuli u zeleno. Svaki dan sve više potvrda da je trend okrenut.[proud]
Istinu zboriš Željezni
http://money.cnn.com/data/us_markets/index.html%5Bthumbsup%5D%5Bcool%5D
Ameri okrenuli u zeleno. Svaki dan sve više potvrda da je trend okrenut.[proud]
A kad se mijenja trend? Nakon koliko dana i nakon koliko posto rasta?
Ili to onako odokativno.