Krivo lega Saladine, kad budemo imali 200 milja to je znak da se jaki igrači iskrcavaju zadovoljni cijenama dionica. Preporučam pročitati Kostolanya[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
pročito sam lega Kostolanya … ali nema rasta bez friške love 🙂 … ovo što se trenutno dešava je pretakanje iz šupljeg u prazno … kakva je to burza di možeš van samo na ATPL
ma kud ce ta nafta u PM[angry] ,ajme jos je i dolar malo ojacao,fuj fuj.Ode moj eurodiesel na 9 kn[cry]
ma kud ce ta nafta u PM[angry] ,ajme jos je i dolar malo ojacao,fuj fuj.Ode moj eurodiesel na 9 kn[cry]
Plin je zakon. Živio Gazprom!
Ma jesu prometi još uvik nikakvi,neka je još puno prodaje,ali mic po mic ovo se ipak valja nabolje,ovi tjedan su potegli brodari možda slijedeći donese oporavak ht-a,mogli bi i građevinci…
Treba nam puno kolektivno pozitivnog razmišljanja da se sentiment tržišta popravi,..ebat ga svi su još u strahu od ovih padova.[thumbsup]
Baron:
”
Baš tako. Pametnom dosta.[thumbsup]
”
Gospodine Barone.
– kada ste Vi i pamet u pitanju, pa moglo bi se puno toga napisati !!!!!!!!
Pozdrav !
joj vjestice ne unistiva si ,placas kavu meni i psu[rolleyes]
gdje mogu gledat kretanje nafte
wiking:
”
”
WTI CRUDE FUTURE
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/cfutures.html
wiking:
”
”
Samo jedna riječ: LPG…
Pogledati malo što piše u energetskoj povelji EU…
wiking: ” ma kud ce ta nafta u PM[angry] ,ajme jos je i dolar malo ojacao,fuj fuj.Ode moj eurodiesel na 9 kn[cry] ” gdje mogu gledat kretanje nafte
LPG 3,35
Ne pucajte, samo prenosim vijesti izvan radnog vremena. [smiley]
April 25 (Bloomberg) — U.S. consumer confidence fell more than forecast in April to a 26-year low as record fuel prices and rising unemployment threatened to reduce spending.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=ap4JffQHDqgE&refer=home
A nafta raste zbog:
Teretni brod pod ugovorom s Pentagonom pucao u Perzijskom zaljevu
WASHINGTON,25. travnja(Hina) – Teretni brod kojeg je iznajmilo američko ministarstvo obrane ispalio je upozoravajuće hice na čamce za koje se vjeruje da su iranski, objavila je u petak Ratna mornarica SAD-a.
…
Vijest o novom incidentu u Zaljevu izavala je rast cijene nafte za tri dolara na 119.50 dolara za barel na robnoj burzi u New Yorku – NYME.
wiking: ” ma kud ce ta nafta u PM[angry] ,ajme jos je i dolar malo ojacao,fuj fuj.Ode moj eurodiesel na 9 kn[cry] ” gdje mogu gledat kretanje nafte
na INInoj benzinskoj pumpi
[smiley][lol]
Evo i jedna pozitivna:
Bush najavio povrat poreza
WASHINGTON, 25. travnja 2008.(Hina) – Američki predsjednik George W. Bush najavio je u petak da će američki građani sljedećeg tjedna početi dobivati povrat poreza kao jednokratnu pomoć zbog visokih cijena energenata i hrane, što bi trebalo povećati domaću potrošnju i time potaknuti rast gospodarstva.
Povrat poreza u rasponu od 300 do 1.200 dolara, središnja je mjera vladina paketa vrijednog 168 milijardi dolara. Očekuje se da će povrat poreza stići u oko 130 milijuna američkih kućanstava.
“Taj će novac pomoći Amerikancima da nadoknade visoke cijene na benzinskim crpkama, u trgovinama s hranom, i dat će našem gospodarstvu poticaj kako bi nam pomogao da se izvučemo iz ovog ekonomskog usporavanja”, rekao je Bush u kratkom obraćanju novinarima na travnjaku Bijele kuće.