Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na ZSE u 13,30 prošlo 150 kom ADPL po 195 kn,a u isto vrijeme prva kupnja na VSE na 196 kn.

kolega plavi, nešto se govori o nekoj velikoj ovrsi na PBZ, znate li vi što podrobnije o tomu?

Imate na temi PBZ , mora da je neka jako dobra ovrha , skoro smo na 1300 kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zna li neko koliko je Djure prošlo sada po 176??[smiley4]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Zna li neko koliko je Djure prošlo sada po 176??[smiley4]

105 komada

i na 175 oko 100 komada

Štošta se zacrvenilo danas… Hoće li doći do riječi na k, a koja se ne spominje, uskoro!?

Kakva korekcija kolega, zar vam nije dosta korekcije i stagnacije cijeli zadnji kvartal prošle godine, a sad bi vi već nakon jedva 2 tjedna jurnjave bikova korekciju. Strpite se još [smiley1]

Kakva korekcija kolega, zar vam nije dosta korekcije i stagnacije cijeli zadnji kvartal prošle godine, a sad bi vi već nakon jedva 2 tjedna jurnjave bikova korekciju. Strpite se još [smiley1]

Tko je ono spominjao korekciju!? Ja nisam [smiley1]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

hip hop na INGRI od početka godine pravi ritmovi, nema više po 17 300:

Prodaja:
17 949 – 3 komada
17 950 – 10 komada
17 990 – 11 komada
17 999 – 1 komad
18 700 – 2 komada
20 000 – 12 komada

Kupnje ako treba spomenuti , mislim da ne kada se trguje mjesecima samo po asku , ali evo od 16 400 ima 75 komada.

Predlažem da udruženo počiste prodaju i evo nas na preko 20 000.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

PBZ! ( isto hip hop od početka godine )

Polako ali sigurno prema 1300:

Kupnje od 1200 – 375 komada
Prodaje do 1300 – 342 komada

DAkle na zamišljenom ponderu od 1250 , već je jača kupnja.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vaš link

Ne znam da li netko primječuje na ZABA R-A, do 8 000 već treći dan za redom ima samo 14 komada dionica na prodaji.

To znaći da je spread od zadnje zaključne cijene ( 7350 ) do 8 000 samo ca. 100 000 kn, a predmetni rast bio bi nekih 9 %.

Naravno Istraturist je pred prodajom ne znam po koliko je ZABA kupovala Istraturist, pretpostavljam po ca 80-100 kuna (?) , a sada će izlaziti na 350 ili 400 kuna.
To će imati veliki utjecaj na brojke u bilanci , treba uzeti digitron u ruke i računati. Book će sigurno porasti dosta kod ZABE.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pitam se samo ko bi pri zdravoj pameti kupio ISTT za 350-400 po dionici…. morat ce ici znacajan diskont na tu cijenu za vecinski paket

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close