Vidim da zazivate Iveka. Očito Vam nedostaje crnila.[proud] Uživajte u reliju dok možete i držite prst na okidaču, jer kad se sentiment okrene nestati će i kupnje.[thumbsup] Prometi su dovoljni pokazatelj kolika je snaga ovog run-a.
[/quote]
Nesekiraj se ti za promet to i nije neki pokazatelj dali ce ici gore ili dole primjer je bas bosna pali su sprometima sa 3-5 milona maraka na parsto tisuca maraka ali cijena je toliko pala da jednostavno nitko ne prodaje a kupnje se polako slazu.
pifkolekto: ” Ljudi nasao sam Iveka otisao je u Bosnu kupovati na forumu je http://www.mojnovac.net. forum sase na osiguranjima tek sada se upisao kao novi clan [lol] http://www.mojnovac.net/forumi/showthread.php?p=405842#post405842 ” Vidim da zazivate Iveka. Očito Vam nedostaje crnila.[proud] Uživajte u reliju dok možete i držite prst na okidaču, jer kad se sentiment okrene nestati će i kupnje.[thumbsup] Ostati će samo prodaja koju će kupnja čekati nisko, jako nisko. Prometi su dovoljni pokazatelj kolika je snaga ovog run-a.
Evo jedan realan post među hrpom hipnotiziranih postova.
Istina je da rally nije baš podržan prometom.
Prometi su kao prije godinu dana, a na tržište nam je došlo duplo više kapitala. Ring a bell.[thumbsup]
A kad krene prodaja, kupnja, koja je i ovako jadna će biti još jadnija.
MLNR, ZTNJ i VDKT insajdersko pumpanje na malim prometima.
Ostale dionice ko zakopane.
tigrus: ” zvone101: ” falco: ” veliko zatišje na burzi. ” snage se pregrupiraju za posljednji napad u tjednu[undecid] ” napad na sto? na 3700 ili 3750? ” CROBEX 3.726,20 0,83%
ma znam da je crobex iznad 3700.
ja te pitam sto mislis da ce se napadati…
a) obrana na 3700
b) probijanje 3750
ZTNJ probio 1000 ![smiley]
eto i kao da korekcije nije ni bilo, barem što se Žitnjaka tiče[thumbsup]
zvone101:
”
ZTNJ probio 1000 ![smiley]
”
eto i kao da korekcije nije ni bilo, barem što se Žitnjaka tiče[thumbsup]
bio je na 1200
Evo jedan realan post među hrpom hipnotiziranih postova. Istina je da rally nije baš podržan prometom. Prometi su kao prije godinu dana, a na tržište nam je došlo duplo više kapitala. Ring a bell.[thumbsup] A kad krene prodaja, kupnja, koja je i ovako jadna će biti još jadnija. MLNR, ZTNJ i VDKT insajdersko pumpanje na malim prometima. Ostale dionice ko zakopane.
[/quote]
Realnost ti je ta da sada kupuju pametni kupci i naravno da nezele stavljati kupovne naloge da se cijena nedize kako nema kupovnih tako nema niti prodajnih naloga. [cool]
1200 nije mjerilo, ali je vrlo blizu.
zvone101:
”
tigrus: ” zvone101: ” falco: ” veliko zatišje na burzi. ” snage se pregrupiraju za posljednji napad u tjednu[undecid] ” napad na sto? na 3700 ili 3750? ” CROBEX 3.726,20 0,83%
”
ma znam da je crobex iznad 3700.
ja te pitam sto mislis da ce se napadati…
a) obrana na 3700
b) probijanje 3750
proboj… [undecid]
ali sad gledam i mislim da ga neće biti[undecid]
a i dosta za ovaj tjedan.[smiley]
Opet skirvani na INGR , sada na 33700. Koje minsko polje na prodaji.[undecid]
ali sad gledam i mislim da ga neće biti[undecid]
A možda su u šumi…
Ajd’ nemojte mi sad svi stenjat, kao da vam svima ne odgovara da ide gore… Osim, naravno, ako niste u kešu…