staviš skriveni 10 komada npr. atgr (vidi se 1) pa ti neki lopatari skidaju po jedan i platiš brokeru 500 kn umjesto 50 … he he he
staviš skriveni 10 komada npr. atgr (vidi se 1) pa ti neki lopatari skidaju po jedan i platiš brokeru 500 kn umjesto 50 … he he he
nije tako ali nije ni bitno…
Potpuno krivo, jedan nalog jedna provizija, a sada koliko će ga tući to nitko ne zna.
” pa koliko ti to imas dionica? stalno prodajes! kaj te briga oce li ici malo gore ili dole? srednjerocno slijedi oporavak na vise razine. to je jedino bitno. a za slijedece dane cemo vidjeti…[thumbsup]
Jesi li siguran?[wink]
nije smijesno, zalosno je ako mislis da je to tako
THNK-a -2,80%. Padaju prve žrtve.[undecid]
Moj Barone i ti ćeš nestati sto kao što je nestao i Ivek456, samo je pitanje na koliko ćeš se odlučiti da ugasiš nick oće to biti na 4000 ili i prije.
Pa zar ti nije dosta mijenjanja tih nickova to si već radio i želiš izgleda opet.
Pamet u glavu i kupuj dok je još prihvatljivo.
. Čini mi se da se iskrcavaju sad oni fondovi koji su u likvidaciji. Čekali su da se tržište malo digne. Sad sam zvao borkera u svezi skrivenih naloga. Od danas prodajem samo sa skrivnim nalozima.
[color=MediumOrchid; font-family:Verdana]
koji bi fondovi mogli biti u likvidaciji ?
[/color]
Baron: ” THNK-a -2,80%. Padaju prve žrtve.[undecid] ” Moj Barone i ti ćeš nestati sto kao što je nestao i Ivek456, samo je pitanje na koliko ćeš se odlučiti da ugasiš nick oće to biti na 4000 ili i prije. Pa zar ti nije dosta mijenjanja tih nickova to si već radio i želiš izgleda opet. Pamet u glavu i kupuj dok je još prihvatljivo.
Misliš li da je pametno kupovati 50% skuplje nego prije tjedan dana?[undecid]
sampras:
”
Baron: ” THNK-a -2,80%. Padaju prve žrtve.[undecid] ” Moj Barone i ti ćeš nestati sto kao što je nestao i Ivek456, samo je pitanje na koliko ćeš se odlučiti da ugasiš nick oće to biti na 4000 ili i prije. Pa zar ti nije dosta mijenjanja tih nickova to si već radio i želiš izgleda opet. Pamet u glavu i kupuj dok je još prihvatljivo.
”
Prošla baka sa kolačima tko je uzeo uzeo.
sampras:
”
”
Imaš Mlinar pa kupi 100 % skuplje.[lol]
Baron: ” sampras: ” Baron: ” THNK-a -2,80%. Padaju prve žrtve.[undecid] ” Moj Barone i ti ćeš nestati sto kao što je nestao i Ivek456, samo je pitanje na koliko ćeš se odlučiti da ugasiš nick oće to biti na 4000 ili i prije. Pa zar ti nije dosta mijenjanja tih nickova to si već radio i želiš izgleda opet. Pamet u glavu i kupuj dok je još prihvatljivo. ” Misliš li da je pametno kupovati 50% skuplje nego prije tjedan dana?[undecid] ” Prošla baka sa kolačima tko je uzeo uzeo.
Pa zato i kažem. Tko će ti kupovati?