Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PIVK….prva prodaja na 599,00 kuna…
Sad je stvarno i mjesto i vrijeme da se krene[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kolega force nam prenosi kako je prodaja na SM68 skocila, sto ne cudi s obzirom na vise nego impresivne rezultate firme…

onima koji ne znaju sto je SM68 prilazem site na kojem mogu saznati

http://www.sem.hr

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

neka netko komentira ovo sa FRNK!
jucer je netko pred zatvaranje kupovao 145 dionica po 2500…a danas tres natrag na 2300, tj pad od 8%[smiley9]

Otvoreni fondovi u domaće dionice uložili više od 3,5 mlrd kuna

Ukupno su domaći fondovi u domaće i strane dionice uložili 5,3 mlrd kuna

Sto je interesantno, jer po podacima SDA mali aktivni dionicari drze preko 2,5 mlrd kuna. Iliti, fondovi drze manje od 60% trzista, sto znaci da nase drzistem ipak ne drmaju fondovi kako ljudi obicno misle. U SAD-u fondovi drze 70%.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

PBZ očekivano nastavio prema 1 300 kuna , jako malo prodaje i dalje.
Kupnja od 1200 – 233 komada
Prodaja do 1300 – 354 komada.

KOEI polako ali sigurno grabi prema 700 , isto povoljna situacija:
Kupnja od 650 – 1431 komad
Prodaja do 700 – 961komad.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ako netko ima kakvu inf.,što se to tako drastično promijenilo u NACE u ova dva dana pa je cijena podivljala…da nema to kakvim slučajem veze za ovo:
“Potpiše li s MORH-om ugovor, čija se vrijednost neslužbeno procjenjuje na 170 milijuna eura, Steyr će se založiti za realizaciju greenfield investicije Winerbergera, vodećeg europskog proizvođača cigle i cementa.”

Imate li kakvih pokazatelja za NACE? Ja znam samo ticker i gdje se nalaze. A nije da me ne zanima!

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Na Saponiji 4 kupnje sa ukupno 308 kom. Izgleda veoma ružno.

Na Saponiji 4 kupnje sa ukupno 308 kom. Izgleda veoma ružno.

DDJM izgleda dosta bolje.[smiley2]

Imate li kakvih pokazatelja za NACE? Ja znam samo ticker i gdje se nalaze. A nije da me ne zanima!

nemam apsolutno ništa, već zam zaboravio i da postoje na burzi…ima jedan noviji članak vezan za njih
Vaš link
nexe grupa
Vaš link
ako neko zna više nek piše[smiley2]

Štošta se zacrvenilo danas… Hoće li doći do riječi na k, a koja se ne spominje, uskoro!?

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

PBZ!!

Kupnja od 1200 – 423 komada
Prodaja do 1300 – 413 komada

Evo nas na 1300 prije nego što sam mislio[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Štošta se zacrvenilo danas… Hoće li doći do riječi na k, a koja se ne spominje, uskoro!?

Nema kolega pravih crvenih , one prave su u zelenom od početka godine.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close