Sve je to lijepa priprema za sutra, samo ne znam kako će mi to pomoći da dokupim INGR na bidu nisko..[cry]
Onda sačekaj koji dan. Vidiš da se na loše vijesti brže reagira nego na dobre.
http://money.cnn.com/data/markets/
Biće tarapane[lol]
Bojim se nikako Plavi[lol]
matovilka:
”
Plavi, sori moram malo otresti kad sam prodala ATPL prerano. živci[cry]
”
OK.
[smiley]
Još nek se tigrus ispriča meni i Geronimu i sve 5.[smiley]
pa sta si se ti uvrijedio na nesto?
pa nije valjda za auto industriju i margarin?
to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” …
samo sam to htio reci…
[thumbsup]
plavi:
”
Sve je to lijepa priprema za sutra, samo ne znam kako će mi to pomoći da dokupim INGR na bidu nisko..[cry]
”
Onda sačekaj koji dan. Vidiš da se na loše vijesti brže reagira nego na dobre.
Nezaposleni i zaposleni su jedan od glavnih indikatora
Plavi, sori moram malo otresti kad sam prodala ATPL prerano. živci[cry]
Bit će toga još na ATPL ovih dana… Tek smo počeli!
mozda malo cudno diskutiram ali nikad mi nije zelja uvrijediti nekog.
pa decki, kak ste se mogli uvrijediti na margarin i auto industriju????
pa iz aviona je bilo ocito da se ***obrisano***!
@plavi pa sta si se ti uvrijedio na nesto? pa nije valjda za auto industriju i margarin? to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” … samo sam to htio reci… [thumbsup]
Nisam se ja uvrjedioo, nego mi se čini da si se ismijavao na činjenice koje smo ja i Geronimo naveli.
Da to uopće nema nikakve veze, a nije baš tako , zar ne?DAX već 0,42 u + , FTSE je već na 0,8 minusa.
Pa sutra te objave u novinama..jedino se bojim za INGR..
[wink]
tigrus: ” @plavi pa sta si se ti uvrijedio na nesto? pa nije valjda za auto industriju i margarin? to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” … samo sam to htio reci… [thumbsup] ” Nisam se ja uvjerio, nego mi se čini da si se ismijavao na činjenice koje smo ja i Geronimo naveli. Da to uopće nema nikakve veze, a nije baš tako , zar ne?DAX već 0,42 u + , FTSE je već na 0,8 minusa. Pa sutra te objave u novinama..jedino se bojim za INGR.. [wink]
iskreno govoreci to nisam niti citao…tek sam sad doso.
[cool]
@plavi
pa sta si se ti uvrijedio na nesto?
pa nije valjda za auto industriju i margarin?
to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” …
samo sam to htio reci…
[thumbsup]
Opet greska.Rast Indexsa u Americi tjera rast Indexsa u Evropi dok ovi pak tjeraju rast nasih gradjevinaraca jer znamo da gradjevinarci najvise dobiju po lampi kada je recesija.Onda ti nasi gradjevinarci naprave pozitivno ozracije na nasoj burzi pa i Zvijezda margarin skoci.[lol]