Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je to lijepa priprema za sutra, samo ne znam kako će mi to pomoći da dokupim INGR na bidu nisko..[cry]

Onda sačekaj koji dan. Vidiš da se na loše vijesti brže reagira nego na dobre.

http://money.cnn.com/data/markets/

Biće tarapane[lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Bojim se nikako Plavi[lol]

sto se INGRE tice na bidu

matovilka:

Plavi, sori moram malo otresti kad sam prodala ATPL prerano. živci[cry]

OK.
[smiley]
Još nek se tigrus ispriča meni i Geronimu i sve 5.[smiley]

SAM PROTIV SVIH

@plavi

pa sta si se ti uvrijedio na nesto?
pa nije valjda za auto industriju i margarin?

to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” …
samo sam to htio reci…
[thumbsup]

plavi:

Sve je to lijepa priprema za sutra, samo ne znam kako će mi to pomoći da dokupim INGR na bidu nisko..[cry]

Onda sačekaj koji dan. Vidiš da se na loše vijesti brže reagira nego na dobre.

Nezaposleni i zaposleni su jedan od glavnih indikatora

SAM PROTIV SVIH

Plavi, sori moram malo otresti kad sam prodala ATPL prerano. živci[cry]

Bit će toga još na ATPL ovih dana… Tek smo počeli!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

@geronimo

mozda malo cudno diskutiram ali nikad mi nije zelja uvrijediti nekog.
pa decki, kak ste se mogli uvrijediti na margarin i auto industriju????
pa iz aviona je bilo ocito da se ***obrisano***!

@plavi
pa sta si se ti uvrijedio na nesto? pa nije valjda za auto industriju i margarin? to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” … samo sam to htio reci… [thumbsup]

Nisam se ja uvrjedioo, nego mi se čini da si se ismijavao na činjenice koje smo ja i Geronimo naveli.
Da to uopće nema nikakve veze, a nije baš tako , zar ne?DAX već 0,42 u + , FTSE je već na 0,8 minusa.
Pa sutra te objave u novinama..jedino se bojim za INGR..
[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tigrus: ” @plavi pa sta si se ti uvrijedio na nesto? pa nije valjda za auto industriju i margarin? to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” … samo sam to htio reci… [thumbsup] ” Nisam se ja uvjerio, nego mi se čini da si se ismijavao na činjenice koje smo ja i Geronimo naveli. Da to uopće nema nikakve veze, a nije baš tako , zar ne?DAX već 0,42 u + , FTSE je već na 0,8 minusa. Pa sutra te objave u novinama..jedino se bojim za INGR.. [wink]

iskreno govoreci to nisam niti citao…tek sam sad doso.
[cool]

@plavi

pa sta si se ti uvrijedio na nesto?
pa nije valjda za auto industriju i margarin?

to je bila fora na temu – nasa burza ne prati trendove ostalih burza, nego djeluje u skladu sa nepotrebnom panikom “ulagaca” …
samo sam to htio reci…
[thumbsup]

Opet greska.Rast Indexsa u Americi tjera rast Indexsa u Evropi dok ovi pak tjeraju rast nasih gradjevinaraca jer znamo da gradjevinarci najvise dobiju po lampi kada je recesija.Onda ti nasi gradjevinarci naprave pozitivno ozracije na nasoj burzi pa i Zvijezda margarin skoci.[lol]

SAM PROTIV SVIH

Evo skriveni nalog na prodaji INGR

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Probijamo li to mi danas 3700?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close