matovilka:
”
+ Ford objavio rezultate iznad očekivanja za 1Q ”
to će nam dati potreban zamašnjak [thumbsup]
da… ford je full bitan, nacuo sam da ce kupovati margarin od zvijezde… [thumbsup]
[/quote]
Posto govorim o Selektivnosti i edukaciji objasnicuti zasto je bitan.Bitan je kao pokazatelj prodaje Automobila ,sto nam dalje govori da Americka ekonomija ne usporava i da nema recesije jer kada se prodaju auti itd
CROBEX 3.682,30 +1,74 %
premet: 52 milje!
povecao se promet , a crobex blizu 3700.
mozda danas ipak foto finish kao onaj dan kad smo zalili sto burza zatvara u 16h
Sa kombinacijom smanjenja broja nezaposlenih i povecanja broja zaposlenih povecana prodaja automobila cini sinergiju u izvjestajima
CROBEX 3.682,30 +1,74 % premet: 52 milje! povecao se promet , a crobex blizu 3700. mozda danas ipak foto finish kao onaj dan kad smo zalili sto burza zatvara u 16h
To ti je sve zbog Forda i podataka najnovijih o zaposlenosti u USA.
Si vidio?
Eno DAX samo što nije prešao u + , kao i ostali EU indexi.
Posto govorim o Selektivnosti i edukaciji objasnicuti zasto je bitan.Bitan je kao pokazatelj prodaje Automobila ,sto nam dalje govori da Americka ekonomija ne usporava i da nema recesije jer kada se prodaju auti itd
Prodaja baš nema veze sa Fordom…tržište diktiraju Japanci..možda je bolje pogledat koliko je Toyota prodala…[smiley]…mislim, kao znak oporavka…
Ok asko Toyota je br 1 ali i rezultati Forda su melem na ljutu ranu
“Embattled automaker Ford (F, Fortune 500) surprised analysts early Thursday and swung to a profit, largely on strong sales overseas.”
Nakon dobrih vijesti o smanjenju nezaposlenosti u Americi i povecanju transporta, europske burze smanjuju minuse.
To bi moglo znaciti da ce Dow danas ipak otvoriti u plusu?!
tigrus: ” CROBEX 3.682,30 +1,74 % premet: 52 milje! povecao se promet , a crobex blizu 3700. mozda danas ipak foto finish kao onaj dan kad smo zalili sto burza zatvara u 16h ” To ti je sve zbog Forda i podataka najnovijih o zaposlenosti u USA. Si vidio? Eno DAX samo što nije prešao u + , kao i ostali EU indexi.
Evo vidiš tigrus i matovilka, DAX fino u +.I ostali smanjuju minuse.
FTSE bio skoro 2% u minusu, a sad je oko 1,3%.
I kaj sad?
[wink]
Sve je to lijepa priprema za sutra, samo ne znam kako će mi to pomoći da dokupim INGR na bidu nisko..[cry]
Plavi, sori moram malo otresti kad sam prodala ATPL prerano. živci[cry]
OK.
[smiley]
Još nek se tigrus ispriča meni i Geronimu i sve 5.[smiley]