Neznam na cemu temeljite tu Vasu tvrdnju,ali evo nek Vam bude. Danas smo isli gore skoro na svim dionicama [color=blue]zato jer je na ovim razinama prodaja puno,puno,puno,puno jaca od kupnje,[/color]nadam se da ste sada zadovoljni [lol] [lol] [lol]
Ma gle, ne da mi se uopće oko toga natezati. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i sve OK. Ja situaciju na burzi danas vidim ovako: na krilima rasta brodara, cijelo tržište je na MALIM prometima neselektivno jučer i danas poraslo, usprkos lošim vijestima koje dolaze s razvijenih burzi. EU je danas opet u crvenome (to je ovaj tjedan već 3. crveni dan, zeleno je bilo samo jučer).
Pola današnjeg prometa ostvareno je s 4-5 dionica, a okosnicu rasta čine brodari. Sve ostalo je poraslo na vrlo malim prometima, a iskustvo govori da to tako ne može ostati i da je već danas pred kraja dana moguć nagli preokret u suprotnom smjeru. Znam da se ovo ne sviđa onima koji su nakrcani dionicama, ali to je moje mišljenje. NHF
Da barem svaki dan na ovaj nacin nitko ne zeli kupovat moje perjanice[proud]
Nadamo se da će napokon doći do selektivnosti i da će se lijepo vidjeti kad netko pumpa sa malim prometom.
Ovo sa brodarima na velikim je prometima uz još veliku podcijenjenost…
CROBEX 3.680,10 +1,68 %
promet: 42 milje
pa nije ovo bas sad tako mali promet.
promet je srednji. ni mali ni veliki…
do kraja dana cemo vidjeti. ima jos 2 sata do kraja.
Krenulo je lupanje po prodaji….
Mlinar u blokadi…
Prodaji se prijeti i na još nekima….
Bit će poslije nekome žao….
Krenulo je lupanje po prodaji….
Mlinar u blokadi…
Prodaji se prijeti i na još nekima….
Bit će poslije nekome žao….
Nekom ce bit zao,pitanje je kome ?[rolleyes]
…he,he…znam da ce bit “pljuvada” i da “mi nemamo veze sa EU i US”…al situacija u europi i us premarketu je definitivno trenutno ruzna…
gdje gledaš to? lijepo izgleda
ukupni promet u 14:24 48 mil kn
avax10: ” To je tvoje viđenje, a ja koji sam u kešu vidim to dijametralno suprotno: Nema prometa kad nitko ne zeli vise kupovati na ovim razinama. Bez brige,kad odemo na niže razine bit ce i veci promet. [lol] ” Neznam na cemu temeljite tu Vasu tvrdnju,ali evo nek Vam bude. Danas smo isli gore skoro na svim dionicama [color=blue]zato jer je na ovim razinama prodaja puno,puno,puno,puno jaca od kupnje,[/color]nadam se da ste sada zadovoljni [lol] [lol] [lol]
Kolega mislim da vidiš ipak pogrešno.
Na većini dionica prodaja je 2-3x jača od kupnje. Čast izuzecima. Ne znam di ti vidiš da je kupnja jača.
EUROPA je fino zaronila, a futuresi su u crvnom. Biti će zanimljivo na otvaranju u USA
sterali MLNR u blokadu i gotovo za danas – vjerovatno.
U blokadi na samo 600 tisuća kuna. Neš ti kupovine.
ATPL skriveni na prodaji.