Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neznam na cemu temeljite tu Vasu tvrdnju,ali evo nek Vam bude. Danas smo isli gore skoro na svim dionicama [color=blue]zato jer je na ovim razinama prodaja puno,puno,puno,puno jaca od kupnje,[/color]nadam se da ste sada zadovoljni [lol] [lol] [lol]

Ma gle, ne da mi se uopće oko toga natezati. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i sve OK. Ja situaciju na burzi danas vidim ovako: na krilima rasta brodara, cijelo tržište je na MALIM prometima neselektivno jučer i danas poraslo, usprkos lošim vijestima koje dolaze s razvijenih burzi. EU je danas opet u crvenome (to je ovaj tjedan već 3. crveni dan, zeleno je bilo samo jučer).
Pola današnjeg prometa ostvareno je s 4-5 dionica, a okosnicu rasta čine brodari. Sve ostalo je poraslo na vrlo malim prometima, a iskustvo govori da to tako ne može ostati i da je već danas pred kraja dana moguć nagli preokret u suprotnom smjeru. Znam da se ovo ne sviđa onima koji su nakrcani dionicama, ali to je moje mišljenje. NHF

Ignore: KressoM, delux

Da barem svaki dan na ovaj nacin nitko ne zeli kupovat moje perjanice[proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Nadamo se da će napokon doći do selektivnosti i da će se lijepo vidjeti kad netko pumpa sa malim prometom.
Ovo sa brodarima na velikim je prometima uz još veliku podcijenjenost…

opala!

CROBEX 3.680,10 +1,68 %
promet: 42 milje

pa nije ovo bas sad tako mali promet.
promet je srednji. ni mali ni veliki…
do kraja dana cemo vidjeti. ima jos 2 sata do kraja.

Krenulo je lupanje po prodaji….
Mlinar u blokadi…
Prodaji se prijeti i na još nekima….
Bit će poslije nekome žao….

opala!

sterali MLNR u blokadu i gotovo za danas – vjerovatno.

Krenulo je lupanje po prodaji….
Mlinar u blokadi…
Prodaji se prijeti i na još nekima….
Bit će poslije nekome žao….

Nekom ce bit zao,pitanje je kome ?[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ko se nije ukrcao i ko je prodao mnogo niže….

opala!

…he,he…znam da ce bit “pljuvada” i da “mi nemamo veze sa EU i US”…al situacija u europi i us premarketu je definitivno trenutno ruzna…

gdje gledaš to? lijepo izgleda

ukupni promet u 14:24 48 mil kn

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

avax10: ” To je tvoje viđenje, a ja koji sam u kešu vidim to dijametralno suprotno: Nema prometa kad nitko ne zeli vise kupovati na ovim razinama. Bez brige,kad odemo na niže razine bit ce i veci promet. [lol] ” Neznam na cemu temeljite tu Vasu tvrdnju,ali evo nek Vam bude. Danas smo isli gore skoro na svim dionicama [color=blue]zato jer je na ovim razinama prodaja puno,puno,puno,puno jaca od kupnje,[/color]nadam se da ste sada zadovoljni [lol] [lol] [lol]

Kolega mislim da vidiš ipak pogrešno.
Na većini dionica prodaja je 2-3x jača od kupnje. Čast izuzecima. Ne znam di ti vidiš da je kupnja jača.
EUROPA je fino zaronila, a futuresi su u crvnom. Biti će zanimljivo na otvaranju u USA

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

sterali MLNR u blokadu i gotovo za danas – vjerovatno.

U blokadi na samo 600 tisuća kuna. Neš ti kupovine.
ATPL skriveni na prodaji.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close