Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baron: ” @bare Kod JDPL je super to što kad netko udari po asku, na bidu uvijek ostaje jazovka. To nije dionica za trejdere. [thumbsup] ” A šta ćemo sa skrivenim nalozima?[lol] Nije to dionica za tebe izgleda,koliko žući istresaš na masi njih ,to je već postalo jadno.[smiley]

Evo jesam rekao. Na JDPL, netko udari po bidu i već 3% padne cijena. A na bidu ponor.[undecid]
Usut, neko je maknuo 2000 kom sa bida na JDPL. Sigurno je bilo jako nisko na kupnji.
Bilo je 6500/7000 kom, a sad je 4500/7000 kom.
Zašto kupovati skuplje?[bye]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Čekaš 500 kn.[lol]
Bogme češ se načekati.[embarass]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Baron: ” Zašto kupovati skuplje?[bye] ” Čekaš 500 kn.[lol] Bogme češ se načekati.[embarass]

Ma ne čekam 500kn, nego čekam da mi počnu Kruške i Jabuke.
38 milja prometa. Čak bi i moja baka mogla trgovati ovdje koliko je sporo.[shocked]

Prekjučer smo drobili o “sramotnoj” prodaji djedovine, o čemu inače stvarni vlasnici ne žele govoriti. Naime, dušu bi otvorili i o cijenama progovorili samo ozbiljnim kupcima. Na prodaju 20 kornatskih otoka! http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/04/24/0023006.html [cool]

Samo prodajte čim prije, imat čete fine aute stan u zagrebu i djecu na
faksu koji nikad neće završit.
Pa onda jednog dana mađaroni i slični te tlače i sve krivi.
Možda su van sad bolji rusi pa počnu otvarat botdele ali i sa domaćom ponudom.

Evo jesam rekao. Na JDPL, netko udari po bidu i već 3% padne cijena. A na bidu ponor.[undecid]
Usut, neko je maknuo 2000 kom sa bida na JDPL. Sigurno je bilo jako nisko na kupnji.
Bilo je 6500/7000 kom, a sad je 4500/7000 kom.

Možda bi bilo dobro pogledati malo fundamente.
Zašto kupovati skuplje… [smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

…he,he…znam da ce bit “pljuvada” i da “mi nemamo veze sa EU i US”…al situacija u europi i us premarketu je definitivno trenutno ruzna…

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Čak bi i moja baka mogla trgovati ovdje koliko je sporo.[shocked]

Nema prometa kad nitko ne zeli vise prodavati na ovim razinama.
Bez brige,kad odemo na vise razine bit ce i veci promet.[thumbsup]

PBZ INVESTOR - nikad vise!

…he,he…znam da ce bit “pljuvada” i da “mi nemamo veze sa EU i US”…al situacija u europi i us premarketu je definitivno trenutno ruzna…

Ne želim ni gledati europu. Strah me je i ovo malo dionica što imam.[undecid]

@karlo18
Misliš li nitko neće kupovati, a ne ide gore. Pa trend je UP trenutno, a na DOWN.[undecid]

Nema prometa kad nitko ne zeli vise prodavati na ovim razinama. Bez brige,kad odemo na vise razine bit ce i veci promet.[thumbsup]

To je tvoje viđenje, a ja koji sam u kešu vidim to dijametralno suprotno:

Nema prometa kad nitko ne zeli vise kupovati na ovim razinama. Bez brige,kad odemo na niže razine bit ce i veci promet. [lol]

Ignore: KressoM, delux

To je tvoje viđenje, a ja koji sam u kešu vidim to dijametralno suprotno: Nema prometa kad nitko ne zeli vise kupovati na ovim razinama. Bez brige,kad odemo na niže razine bit ce i veci promet. [lol]

Neznam na cemu temeljite tu Vasu tvrdnju,ali evo nek Vam bude.

Danas smo isli gore skoro na svim dionicama [color=blue]zato jer je na ovim razinama prodaja puno,puno,puno,puno jaca od kupnje,[/color]nadam se da ste sada zadovoljni [lol] [lol] [lol]

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Mogao bi biti jako zanimljiv zadnji sat trgovanja![wink]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Mogao bi biti jako zanimljiv zadnji sat trgovanja![wink]

I meni se čini da će pri kraju kad se skupi dovoljno prodaje biti puno toga poklopljeno.
Teško bi to moglo pasti ovima šta koče….

opala!

New Report

Close