Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]

3.686,55 1.82%

Test je 3700. Čak mislim da bi ga i mogli danas proć, samo da borba ne bude jaka.

Jedino mi se čini da je HT malo usporio i da stidljivo jača prodaja. Na ostalim dionicama koje pratim kupnja jača. Još da se promet poveća [pray]

wiking: ” ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670 ” ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]

Šta nam je činiti?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

kakva tarupana na HT, 1000 se skida kao od šale s aska, mogli bi probiti 290 danas[thumbsup]

to je samo zato što su vladu jučer napali SDP-ovci i ništa drugo.
dobili mirovinci nalog da malo uljepšaju sliku HT-a i to sada čine!

dan je pametniji od noći

Ma daj ne pričaj gluposti

wiking:

wiking: ” ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670 ” ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]

Šta nam je činiti?

nem pojma ni ja vise,veliki pokusavaju ustopat al im nejde,to se krsi ko da nema sutra[thumbsup]

Evo nam odbijanca. 3688 bodova. E sad malo po bidu.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

MiaIII: ” kakva tarupana na HT, 1000 se skida kao od šale s aska, mogli bi probiti 290 danas[thumbsup] ” to je samo zato što su vladu jučer napali SDP-ovci i ništa drugo. dobili mirovinci nalog da malo uljepšaju sliku HT-a i to sada čine!

SDP-ovci su napali vladu takvim argumetima da ne bi ni dijete u ništa uvjerili, a kamoli utjecali na burzu.
žalili su se što je cijena HT-a trenutno tek 20-ak kuna viša nego li u inicijalnoj ponudi, da mi je znat kakve
veze Vlada ima s tim osim ak ne misle na Fond branitelja i njegov eventualni utjecaj na cijenu HTa.

[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ma daj ne pričaj gluposti

ti to meni, ja ne vrijeđam [sad]

dan je pametniji od noći

Credit Suisse izazvao pad na europskim burzama (izvor- Business.hr), Europa u minusu a Svicarska u plusu. Strucni komentar, nema sta!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Na LEDU na kupnji skriveni. 12400kn

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close