ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670
ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]
3.686,55 1.82%
Test je 3700. Čak mislim da bi ga i mogli danas proć, samo da borba ne bude jaka.
Jedino mi se čini da je HT malo usporio i da stidljivo jača prodaja. Na ostalim dionicama koje pratim kupnja jača. Još da se promet poveća [pray]
wiking: ” ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670 ” ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]
Šta nam je činiti?
kakva tarupana na HT, 1000 se skida kao od šale s aska, mogli bi probiti 290 danas[thumbsup]
to je samo zato što su vladu jučer napali SDP-ovci i ništa drugo.
dobili mirovinci nalog da malo uljepšaju sliku HT-a i to sada čine!
wiking:
”
wiking: ” ne zalijeci te se,ko je do sad uzeo uzeo je.odbijanac od 3670 ” ispravak netocnog navoda,pokusaj stopanja na 3670[embarass]
”
Šta nam je činiti?
nem pojma ni ja vise,veliki pokusavaju ustopat al im nejde,to se krsi ko da nema sutra[thumbsup]
Evo nam odbijanca. 3688 bodova. E sad malo po bidu.[undecid]
MiaIII: ” kakva tarupana na HT, 1000 se skida kao od šale s aska, mogli bi probiti 290 danas[thumbsup] ” to je samo zato što su vladu jučer napali SDP-ovci i ništa drugo. dobili mirovinci nalog da malo uljepšaju sliku HT-a i to sada čine!
SDP-ovci su napali vladu takvim argumetima da ne bi ni dijete u ništa uvjerili, a kamoli utjecali na burzu.
žalili su se što je cijena HT-a trenutno tek 20-ak kuna viša nego li u inicijalnoj ponudi, da mi je znat kakve
veze Vlada ima s tim osim ak ne misle na Fond branitelja i njegov eventualni utjecaj na cijenu HTa.
[yawn]
Credit Suisse izazvao pad na europskim burzama (izvor- Business.hr), Europa u minusu a Svicarska u plusu. Strucni komentar, nema sta!