Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel može još jednom link na sastavnice crobexa sa udjelima u njemu?
hvala

Teško je gledati iveku, beholderu sada tržište ili nije? Samo malo dugo već traje ovaj oporavak.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kakva tarupana na HT, 1000 se skida kao od šale s aska, mogli bi probiti 290 danas[thumbsup]

Fidel: ” drago mi je vidjeti brodare u tako dobrom zdravlju, eto da ne ispada da samo natezem dolje s druge strane kupaca nema bas mnogo, a cijena se formira prema potraznji… mislim jos nekoliko ovakvih previranja kao zadnjih nekoliko dana i mozemo ocekivati stablilizaciju [wink] ” ipak se nešto ubolo, moj revolucionaru, ha, možda malo previsoko?

varas se, ali nasmijao si me[lol]

hvala

http://zse.hr/default.aspx?id=179

Glory, glory, Man United!!

hvala

Vaš link

jel može još jednom link na sastavnice crobexa sa udjelima u njemu? hvala

http://www.zse.hr/default.aspx?id=179

Heaven or Las Vegas

jel može još jednom link na sastavnice crobexa sa udjelima u njemu? hvala

Vaš link

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

xmenergy: ” jel može još jednom link na sastavnice crobexa sa udjelima u njemu? hvala ” Vaš link

brži prst? [thumbsup]

Heaven or Las Vegas

da super je!

malo je glupo kaj nitko ne dira gradevinare ali valjda su dosta rasli ovih par dana.
brodari.. [thumbsup]
a i HT se oporavlja – na 285kn je! [thumbsup]

febo: ” xmenergy: ” jel može još jednom link na sastavnice crobexa sa udjelima u njemu? hvala ” Vaš link ” brži prst? [thumbsup]

ti brži prst a ja nešto drugo
[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Krenulo je nakon početnog opreza ,crobex se ljepo opravlja[thumbsup]

New Report

Close