Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blokada na viaduktu 2600[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

drago mi je vidjeti brodare u tako dobrom zdravlju, eto da ne ispada da samo natezem dolje
s druge strane kupaca nema bas mnogo, a cijena se formira prema potraznji…
mislim jos nekoliko ovakvih previranja kao zadnjih nekoliko dana i mozemo ocekivati stablilizaciju [wink]

Građevinari u spavanju. Valjda su svi trejderu u brodarima trenutno.[thumbsup]
Crobex na 3650 bodova, baš me zanima hoćemo li se odbiti od 50-setice.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kladioničari danas šaltaju brodare, nevjerojatno, jos nijedna transakcija na IGH i INGR. Ovdje zaista je** lud zbunjenoga … [angry]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Danas smo opet u plusu [thumbsup]

čovječe kako nisi već sam sebi dosadio. Niti si smiješan niti zabavan, već dosada. Znaš da te nitko ne doživljava ozbiljno, već sam sebi brundaš u bradu.

Evo upravo vrhunac trgovanja. Crobex 0,53% Promet će danas biti opet mali. [thumbsup]

Danas ocekivana akcija na brodarim [thumbsup][thumbsup]

Kaaad moj brod plovi, plovi…[rolleyes]

Glory, glory, Man United!!

Ajme prometa. Opet će danas biti od 40-50 miliona.
Sjećate se poslije HT-a je svaki dan i pri slabijim prometima bilo najmanje 70 milja kuna.[undecid]
Nema benge.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Samo gledajte kako će Vam brodari još malo i u + blokadu.

drago mi je vidjeti brodare u tako dobrom zdravlju, eto da ne ispada da samo natezem dolje
s druge strane kupaca nema bas mnogo, a cijena se formira prema potraznji…
mislim jos nekoliko ovakvih previranja kao zadnjih nekoliko dana i mozemo ocekivati stablilizaciju [wink]

ohoho, kaj to znaci da i fidel vidi svjetlo na kraju tunula?? vidim da je sve vise optimista… [thumbsup][thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

drago mi je vidjeti brodare u tako dobrom zdravlju, eto da ne ispada da samo natezem dolje s druge strane kupaca nema bas mnogo, a cijena se formira prema potraznji… mislim jos nekoliko ovakvih previranja kao zadnjih nekoliko dana i mozemo ocekivati stablilizaciju [wink]

ipak se nešto ubolo, moj revolucionaru, ha, možda malo previsoko?

čovječe kako nisi već sam sebi dosadio. Niti si smiješan niti zabavan, već dosada. Znaš da te nitko ne doživljava ozbiljno, već sam sebi brundaš u bradu. Baron: ” Evo upravo vrhunac trgovanja. Crobex 0,53% Promet će danas biti opet mali. [thumbsup] ”

[color=black]Ignoriraj ga.[/color]
To je jedini način da se bolesno tkivo odstrani.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close