samo da napomenem borimo se sa 3600 vec duze vrijeme,ajd ko ima para nek ga malo pogura[undecid]
Ne znam dali je to samo moja nada, no izgleda da je konačno zaustavljen trend panične prodaje (bez osnova) HT-ovih dionica i sistemskog rušenja cijene. Rovovi su postavljeni na 281 kunu i za sada odoljevaju nemoralnim ponudama [pray]
Nešto se slabo prodaje. Nema više naivaca na ovim cjenama. Nadam se zelenom do kraja dana pa čak i ostatak tjedna.
Živi bili pa vidjeli!
Društvo ,hvala vam što ste si uzeli vremena i odgovorili mi na moje pitanje.
Nema druge več čekati da se stanje popravi..a mogu reči ,zašto ne?
Ušla sam na 1700 hrk[rolleyes]
Imam vremena ,nije mi frka za novac,ionako sam uložila višak novca ali sam ipak očekivala ili rast dionice ili dividendu,a kad tamo [cry]
Izišli rezultati INDEKS OBUJMA INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE U OŽUJKU 2008., PRVI REZULTATI. Evo samo par detalja……Ukupna industrijska proizvodnja u ožujku 2008. veća je za 0,2% u usporedbi s ožujkom 2007. U usporedbi s prosječnom mjesečnom proizvodnjom u 2007. industrijska proizvodnja u ožujku 2008. veća je za 3,3%, a u usporedbi s prva 3 mjeseca 2007. 4,7%……
Još malo…..
INDEKSI GRAĐEVINSKIH RADOVA U VELJAČI 2008.
Građevinski radovi u veljači 2008. veći su u odnosu na veljaču 2007. za 15,0%.
Građevinski radovi u razdoblju od siječnja do veljače 2008. veći su za 12,9% u usporedbi s radovima u razdoblju od siječnja do veljače 2007.
Društvo ,hvala vam što ste si uzeli vremena i odgovorili mi na moje pitanje. Nema druge več čekati da se stanje popravi..a mogu reči ,zašto ne? Ušla sam na 1700 hrk[rolleyes] Imam vremena ,nije mi frka za novac,ionako sam uložila višak novca ali sam ipak očekivala ili rast dionice ili dividendu,a kad tamo [cry]
tenkista je uso na 1950 pa se vas ulaz smatra dobrom kupnjom
Svi smo mi Crobex……cekamo da netko “drugi’ pocne kupovat pa svi za njim….stara prica. Prodaju ne zelim ni komentirat….:(
Pozdrav
koji pacijent sada prodaje paket HTod 63 komada na ovoj cijeni?[kiss]
Nije zabranjeno ni fondovima zadavat naloge po 63 komada i zbunjivat “protivnike”[wink]
stagniranje pa malo veći pad pred dividendu ht-a da mogu opet jeftino za tu lovu kupit, jer krdo misli drukčije???????
mare.mar:
”
Društvo ,hvala vam što ste si uzeli vremena i odgovorili mi na moje pitanje. Nema druge več čekati da se stanje popravi..a mogu reči ,zašto ne? Ušla sam na 1700 hrk[rolleyes] Imam vremena ,nije mi frka za novac,ionako sam uložila višak novca ali sam ipak očekivala ili rast dionice ili dividendu,a kad tamo [cry]
”
tenkista je uso na 1950 pa se vas ulaz smatra dobrom kupnjom
Ispravak netočnog navoda. Ušao sam na 2000 kn.Nekad davno ušao na 800 i prodao na 1170kn. Za 3 dana je otišla na 1684 kn. Ponovo kupio ali puno manje po 2000. U blagom sam minusu što se tiče PBZ-a. Ali sigurno vrijedi najmanje 2000, treba samo čekati.[thumbsup]