Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Daj me nemoj zahebavati 30 000 kuna prometa je bilo.
Uostalo neka samo raste sve je to moj KOEI , praktički i faktički ja sam ti većinski vlasnik.
[smiley1]

Da je bilo vise prodaje na toj cijeni druze bilo bi i vise prometa ovako ima tek 5 komada na 1650 a ovo ostalo iznad 2000 [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Na AMDN do 250 jos 150 komada… puzevim korakom prema mom targetu… steta kaj znanac ne pise o ovoj dionici A i BLKL fino pegla, nema vise prodaje ispod 350, VDKT rastura…. bome danas je dobar dan [smiley2]

aaauuuu na BLKL promet od 53.354,10 kn…. wow koje uvjrljivo peglanje….

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

aaauuuu na BLKL promet od 53.354,10 kn…. wow koje uvjrljivo peglanje….

Da pratis iti jedno drugo trgovanje osim sidrasa DKVS uocio bi kako netko cisti prodaju jednom kada je se nakupi dovoljno… isto se dogodilo 3.1. i danas opet… nalog je provela ista brokerska kuca

Da je bilo vise dionica u zadanom rasponu i promet bi bio veci

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

evo samo za nathana47

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Može li mi netko objasniti zaključnu cijenu SNBA. Najviša gotovo 393 a zaključna 15 kn manja – 378?!?!

I love the Smell of Profits in the Morning

Može li mi netko objasniti zaključnu cijenu SNBA. Najviša gotovo 393 a zaključna 15 kn manja – 378?!?!

to je prosječna cijena, a ne zadnja…

trčanje je zakon :)

Onda je neka grješka:

Može li mi tko odgovoriti dali tehnička analiza sama po sebi utječe na kretanje cijena? Mislim na npr. kod probijanja gornjeg bollingera pa u strahu nema naloga za kupnju? jeli to u praksi tako?
Početnik pa pitam…
hvala

Lovac u mutnom

Onda je neka grješka:

nije greška, prosječna jučer 388 kuna, zadnja 378 kuna, sve je u redu što piše

fazan: ” Onda je neka grješka: ” nije greška, prosječna jučer 388 kuna, zadnja 378 kuna, sve je u redu što piše

Može li mi netko objasniti ovakav pad cijene u zadnjoj transakciji!

Može li mi netko objasniti ovakav pad cijene u zadnjoj transakciji!

netko namjerno ili nehotice opalio po kupnji i spustio cijenu, nemoj se opterećivati time, to je svakodnevnica na masi dionicu, sjeti se petka i DDJH

thnx

New Report

Close