Evo ja na bidu LKPC ali ne da nitko
Šta se čeka? Udri po asku…
ATPL, navlačenje na kupnji i onda brutalno iskrcvanje uz pad od -2,5%.[undecid] Počelo je.
ma daj baron, tebi svaki dan nesto pocinje…
i nikad se nista ne dogodi…
tako i tako svi ocekujemo volatilnost…
ovo mi izgleda ko pecanje riba… trza ili ne trza riba…
Znam da mi nitko nemože dati savjet,ali svejedno da olakšam dušu. Imam veliku količinu PBZ-R-A, kupila ga na jako visokoj razini a on pada i pada. Možda zna netko šta se događa sa tom dionicom . Dali da izađem i sa velikim minusom i uđem u neku likvidniju i u rastu dionicu ili da se oboružam strpljenjem. [pray]
Mislim da manji fondovi još uvijek muku muče s likvidnošću i nedostatkom keša i da se oni tu i tamo iskrcavaju, a da veliki i dalje mirno čekaju na bidu i skupljaju. Dok god je ovakva situacija, nema nam rasta, što i nije loše jer mislim da je ova stabilizacija jaaaako bitna da se kapital vrati na tržište, a onda možemo polako gore.
Pa mi sad recite da sam druker koji druka za 0%.
Kupovina jako nervozna ,pogotovo koji su se nadali većem padu.Trend bi se lako mogao okrenuti i završiti u dobrom plusu danas[thumbsup]
Ovo je ljepo vidjeti kad nema više bjesomučne prodaje ,to je znak više ka stabilizaciji
slazem se…
sve se vise u sustavu akumulira energija koja bi trebala pogurati trziste…
1. nitko ne zeli prodavati jer su danas popuslili neki koji su se uplasili
2. na ovim razinama malo tko je u dobroj financijskoj poziciji
3. svima je jasno da ima dosta podcjenjenih dionica, ali realno podcjenjenih i epilog je jasan
Ma nema više onakvog pada od prije koji tjedan!Tko nije prvi puta to iskoristil teško da će se ponovit tako nešto u skoro vrijeme.
Tipujem na stabilizaciju i lagani rast[thumbsup]
Znam da mi nitko nemože dati savjet,ali svejedno da olakšam dušu. Imam veliku količinu PBZ-R-A, kupila ga na jako visokoj razini a on pada i pada. Možda zna netko šta se događa sa tom dionicom . Dali da izađem i sa velikim minusom i uđem u neku likvidniju i u rastu dionicu ili da se oboružam strpljenjem. [pray]
na koliko ti je prosjecan ulaz?
Teško je reći. Osobno sam mišljenja da treba pričekati. Mislim da je to jaka banka, i da će se stvari prije ili kasnije vratiti na normalne razine. Sve je stvar osobnih ciljeva. Ako znaš zašto si ušla u tu dionicu po cijeni kojoj jesi, to bi ti trebalo biti dovoljno. Ostalo je psihologija tržišta…
kaj vi neste znali?
u dionice se ulaze dugorocno[thumbsup]
sada -ovo zadnje,