Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora.Hvala na razumijevanju
Takobi trebali nazvati ovaj topic.[smiley]
Odbijanac evidentiran[proud], vidjet cemo kakvog je daha[embarass]
a malo strpljenja mozda je Vjeku stisnulo poslije kave[rolleyes]
ententinis: “Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora.Hvala na razumijevanju”
a malo strpljenja mozda je Vjeku stisnulo poslije kave[rolleyes]
a nova tajnica u uredu? toga se niste sjetili…[lol]
@blueman Tako već može, iznio si svoje mišljenje, pa tko želi neka komentira za ili protiv. Moj komentar je da je to što navodiš kao pozitivno već odavna poznato, a uzevši u obzir sve skupa (pozitivno i negativno) nisu argumenti koji bi (mene osobno) trenutno potaknuli na kupnju dionica. Zato ja i dalje čekam s kešom povoljnije prilike za kupnju i to je moje pravo. Pozdrav.
Apsolutno.
Ajde uzivaj.
Bas bi mi dobro sjela jedna punjena vesalica..
Ruzan dan…
Opet ista priča ko jučer. Jutro minus, pa odbijanac gore, nakon toga pred kraj, zaron slijedi.[undecid]
Jeste li primjetili kako su fondovi počeli stavljati na prodaju naloge, i poticati prodaju?[undecid]
Analitičari: Neizvjesnost se nastavlja
Većina analitičara danas na Zagrebačkoj burzi očekuje stagnaciju Crobexa, nakon njegova jučerašnjeg pada koji je ukazao da tržište još nije stabilno, te da se i dalje mogu očekivati veće oscilacije cijena.
Vaš link
Opet ista priča ko jučer. Jutro minus, pa odbijanac gore, nakon toga pred kraj, zaron slijedi.[undecid] Jeste li primjetili kako su fondovi počeli stavljati na prodaju naloge, i poticati prodaju?[undecid]
Koje boje su njihovi nalozi?[huh]
nije dugo trajalo navlačenje prema dole, valjda će odustat, a ne samo predahnut.
Ovo sto se dogodilo na ZVZD i LEDU je klasican primjer kako se daytrejderima moze reducirat portfelj[bye]
Marginasi su rjeseni, dali su daytrejderi sljedece zrtve, bez obzira kaj doprinose likvidnosti[tongue]