Jadno, jadno.
Toliko manipulacija u ovome postu to je strasno.
Mogu jednako tako odgovoriti kako imamo super perspektive ali nisam ociti druker za razliku od tebe.
Jako jadno..
Pa naravno da je navlačenje, na forumu je jako malo altruista, što je i logično. Novac je novac, što god mi mislili o njemu.[thumbsup]
Jadno, jadno. Toliko manipulacija u ovome postu to je strasno. Mogu jednako tako odgovoriti kako imamo super perspektive ali nisam ociti druker za razliku od tebe. Jako jadno..
Ajde blumen kad si tako prepametan napiši svoje viđenje i mišljenje. Ja sam svoje napisao i obrazložio pa ti iznesi kontraargumente jer ovakvo tvoje piskaranje bez argumenata je bijedno.
Osim toga, Europa je otvorila sva u zelenom, FTSE +0,57%.[thumbsup]
slažem se s awaksom. tonemo to je očito. kupnja je nikakva a budući smo par dana zaredom rasli neki će sigurno danas kapitalizirati dobit, dok će drugi izlaziti ne bi li kasnije ponovo ušli. osobno sam to juče napravio.
jedino nas može spasiti da investitori iz regije( neke su burze dva tri dana za redom rasle preko 10%), počnu izvlačiti dobit od tamo i ulaziti na našu burzu. no kako sad izgleda to se danas neće dogoditi.
moje mišljenje je da svi oni koji su u kešu trebaju čekati i biti oprezni s kupnjom, a oni koji su u dionicama khmm
nalozi na BID-u veći od onih na ASK-u (HT, IGH….)
kaj nije tak bilo prošli tjedan kad su sjekire padale?
pozdrav
pogledajte samo lika koji daje 5 komada atlanske za 2300. doduše jedan malo jači nalog se povukao s prodaje. nekih 100 komada po cjeni od 2400.
mislim da je danas dan od opreza definitivno.
Osim toga, Europa je otvorila sva u zelenom, FTSE +0,57%.[thumbsup]
mozda su se najeli tih lijekova
LONDON, April 23 (Reuters) – European shares rose in early trade on Wednesday, led by Belgian drugmaker UCB (UCB.BR: Quote, Profile, Research), which gained on approval for a key drug, as commodities tracked metal and oil prices higher and telecoms rose on merger talk.
Ako HT i INA potegnu dolje danas, idemo zajedno s njima.
I sa THNKe se povukao nalog sa prodaje od 25kom.
Nešto nam se sprema?
Trebo bi ovo gledat po 3 transakcije u 3 sata i onda nekom na brzaka uvalit
na +10% pa za 5 min to isto kupit na -5% i slično, moja lova odlazi sa ove prčije.
molim vas neka mi netko objasni zbog čega se neki hvataju evropskog zelenila ili crvenila. jeli se to tješite?pa mi isključivo ovisimo o većim investitorima. kada njih nema nema ni prometa. u nas se svaka dionica sa par stotina komada može dovesti u debeli plus ili debeli minus. nikakva evropa amerika i azija ne mogu nam pomoći. njihovo zelenilo i crvenilo je njihovo a naša je naše.
Nikad nisam pisao bez argumenata.
Hoces argumente:
1. Nafta raste, istina, jednako tako amortizira se padom dolara, kuna je vezana uz euro EURO/dolar raste tako da nemoj pisati samo na jednu stranu, sve ima dvije strane
2. Dug u RH je visok ali niti priblizno alarmantan, pokrivenost kratkorocnog duga je velika, mijenja se struktura iz potrosnje u investicije sto se vidi sa rastom duga i smanjenjem rasta kreditiranja domacih banaka, dakle privatne investicije iz vana uzimaju kredite sto je dobro..
3. rezultati kompanija su fenomenalni.
4. regija se smirila, kosovo je out i sve je izglednije da ce se sve to polako zaboraviti.
5. U eu ulazimo naravno kako si rekao, to je za manje od 3 godine, uostalom to je samo psiholoska igra kao i sa NATOM tako da se nista posebno nece niti dogoditi kada udjemo u EU.
6. Strani ulagaci su marginalizirani na burzi i neka su. Mirovinski fondovi postaju kotac zamasnjak sa ogromnim mjesecnim priljevima i visokim inicijalnim ulazima u dionice. za njih ovo postaje dobra prilika i lagano ce skupljati i dizati na ovim razinama, kakav krah.
7. kad je EU i amerika rasla 4 dana zaredom mi smo padali, uostalom trenutno nemamo veze sa zbivanjima sa amerikom.
8. KOje nase firme imaju upisan subprime kredite, pa ce riknuti, jedini je problem credit cruch gdje je kapital sve skuplji ali o tome drugi put..
pozdrav.
Kupi si neku knjigu pajdo..
Slažem se s Blueman-om, samo bih napomenuo da su rezultati kompanija su fenomenalni, istina, ali mnoge ne opravdavaju cijenu na tržištu, i tu prije svega treba tražiti razlog ovog velikog pada balona koji je bio napuhan. Što ne znači da neće jednog dana opravdati.
Ima više dobrih pikova na tržištu:
PTKM
HT
INA
ATPL
JDPL
itd.
Nije nagovor na kupnju ni na prodaju, ali da su ok jesu iz već navedenih razloga.[thumbsup]