Kolega Avax, Azija je zelena a i futuresi u Americi. Može sada link ili ćete čekati trenutak dok će biti crveno?[lol]
ne bu to dobro. Datum rising volume falling vol. 21.04.2008 104.2M 8.6M 22.04.2008 7.5M 61.5M
kako to misliš? pa cijelo vrijeme drukaš na pad što znači da će tebi bit dobro, ili se kupovalo jučer ujutro?[rolleyes]
scoop1: ” kako mi se ćini čekaju nas zanimljivi dani, pogledajte malo temu ‘što smo danas tržili’, pa svi postali daytraderi, kupio ovo, prodo ono, kupio pa prodo odmah…. biti će ko vožnja na vlaku smrti, ako jedno jutro malo lošije otvorimo, eto nas lako opet na 3200.. pozdrav ” Nema šanse, fondovi su dobili zadatak da nedaju dolje.[thumbsup]
i ja sam čuo da fondovi ne daju dolje, ispod 3200
kako sad stvari stoje i danas tonemo. možde ne onako jako kao juče no ipak mislim da će biti crvenila. što mislite o tom?
Selim se ja sa ove naše prćije na nyse.
Jebo ja više ovo grupno gore dole, to nema veze sa investiranjem.
Mislim da ste u krivu jer Hrvatska je postala Eldorado.Biti trejder u fundamentalno jakoj dionici.Pa to čak nije
ni rizično.Problem je pohlepa koja me povuće da kupim i precijenjenu dionicu ,iako sam svjestan da tu mogu
izgubiti i gaće.Sa malo discipline može se ostvariti odličan posao.Vidim da dosta forumaša i iskusnih
investitora gubi živce.Svi smo prošli muku ježovu od nove godine ,pa bi stvarno bilo šteta napustiti ovo
tržište.Što volativnije to bolje i više šansi za zaradu.Naravno da treba biti uz monitor i pomno pratiti.
Vama i u tuđini želim visoki prinos,a ja ostajem u našoj bari dok se ne razbistri.
tenkista: ” scoop1: ” kako mi se ćini čekaju nas zanimljivi dani, pogledajte malo temu ‘što smo danas tržili’, pa svi postali daytraderi, kupio ovo, prodo ono, kupio pa prodo odmah…. biti će ko vožnja na vlaku smrti, ako jedno jutro malo lošije otvorimo, eto nas lako opet na 3200.. pozdrav ” Nema šanse, fondovi su dobili zadatak da nedaju dolje.[thumbsup] ” i ja sam čuo da fondovi ne daju dolje, ispod 3200
Dobro da znam gdje da čekam na bidu.[thumbsup]
Jučerašnja svijeća ima veliku sjenu, nakon ovih par dana trgovanja prema gore bez donje sjene.
Lagani preokret se očekuje. Koliko duboko bi mogli pasti, ovisi o prodavačima.
Očekuje se danas manji volumen nego jučer.
Kolega baron..primjećujem novi tapacirung na vašem avataru…ide taj trejding jel da[thumbsup][lol] [thumbsup]
Kolega Avax, Azija je zelena a i futuresi u Americi. Može sada link ili ćete čekati trenutak dok će biti crveno?[lol]
Nisam se mislio danas javljati i bacati sol na ranu vama koji ste zaglibili u dionicama (mogu ti staviti zaključno crvenilo od jučer za USA i EU), ali kad me već vučeš za jezik: pogledaj malo bolje, pa ćeš vidjeti da je USA padala 2 dana za redom, EU također je padala 2 dana za redom,a crobex je pao samo jučer nakon 5 dana rasta.
Znam da ne želiš sam sebi priznati, ali sve više nas prelazi u keš, bez namjere da kupujemo dok je crobex na ovim razinama jer je izgledno da možemo očekivati još koje testiranje nedavnog dna crobexa na 3200. Nedavna zbivanja pokazala su da su mirovinci bili aktivni dok je crobex bio na 3200-3300, a zatim su se povukli pa je ovaj jaki rast od 5 dana za redom bio ostvaren najvećim dijelom na krilima euforije ostalih ulagača.
U svijetu – cijene nafte i dalje rastu, rezultati kompanija vani su lošiji od očekivanja, a u EU ulazimo najranije oko 2011.…
Kod nas još ima dosta stranih ulagača koji su se povukli ili je u tijeku povlačenje s našeg tržišta (rasprodaja dionica) jer im lova treba na matičnim tržištima tako da neke perspektive za jači rast crobexa trenutno ne vidim. Dodajmo tome i da se naši blue chipovi poput INE I HT-a trže na najnižim razinama od kad su izlistani na burzi, a bez neke skore perspektive rasta, pa će ti biti jasnije kakvo je trenutno stanje na burzi. Crobex možda danas pred kraj i ode u zeleno, ali moje osobno mišljenje je da će uskoro opet biti ispod 3500.
Zato je moj savjet onima u kešu da budu strpljivi, bit će jeftinijih prilika za kupnju. [wink]
Barr otkupljuje plivine obveznice. Pliva ima izdanih 75 000 000 obveznica svaka vrijednosti 105 kuna s kamatama. Što znači da će osloboditi 7,5 milijardi kuna bit će love na burzi. [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Daj pogledaj malo pa onda napisi.
Kakvih 7 milijardi kuna o cemu ti??
denominacija je jedan euro.
Ti nemas pojma sto uopce znaci 105, sto je par value i tako te stvari..
Blah..
Dakle 75 milja eura se otplacuje
tenkista: ” Kolega Avax, Azija je zelena a i futuresi u Americi. Može sada link ili ćete čekati trenutak dok će biti crveno?[lol] ” Nisam se mislio danas javljati i bacati sol na ranu vama koji ste zaglibili u dionicama (mogu ti staviti zaključno crvenilo od jučer za USA i EU), ali kad me već vučeš za jezik: pogledaj malo bolje, pa ćeš vidjeti da je USA padala 2 dana za redom, EU također je padala 2 dana za redom,a crobex je pao samo jučer nakon 5 dana rasta. Znam da ne želiš sam sebi priznati, ali sve više nas prelazi u keš, bez namjere da kupujemo dok je crobex na ovim razinama jer je izgledno da možemo očekivati još koje testiranje nedavnog dna crobexa na 3200. Nedavna zbivanja pokazala su da su mirovinci bili aktivni dok je crobex bio na 3200-3300, a zatim su se povukli pa je ovaj jaki rast od 5 dana za redom bio ostvaren najvećim dijelom na krilima euforije ostalih ulagača. U svijetu – cijene nafte i dalje rastu, rezultati kompanija vani su lošiji od očekivanja, a u EU ulazimo najranije oko 2011.… Kod nas još ima dosta stranih ulagača koji su se povukli ili je u tijeku povlačenje s našeg tržišta (rasprodaja dionica) jer im lova treba na matičnim tržištima tako da neke perspektive za jači rast crobexa trenutno ne vidim. Dodajmo tome i da se naši blue chipovi poput INE I HT-a trže na najnižim razinama od kad su izlistani na burzi, a bez neke skore perspektive rasta, pa će ti biti jasnije kakvo je trenutno stanje na burzi. Crobex možda danas pred kraj i ode u zeleno, ali moje osobno mišljenje je da će uskoro opet biti ispod 3500. Zato je moj savjet onima kešu da budu strpljivi, bit će jeftinijih prilika za kupnju. [wink]
Jadno, jadno.
Toliko manipulacija u ovome postu to je strasno.
Mogu jednako tako odgovoriti kako imamo super perspektive ali nisam ociti druker za razliku od tebe.
Jako jadno..