mauricije: ” Što mislite dokle će stajati onaj veliki nalog na prodaji na ADPL, hoće li ga netko uzeti? ” mislim da je igra u pitanju …. nije nalog stavljen da ga netko pokupi nego da se nekoga zavara …. i eventualno isprovocira razmišljanje.,…
Misliš da je moj?
neznam čiji je….! nije ni bitno…. ali onaj tko ga je stavio valjda želi srušiti cijenu…. ili mu je jako sila za prodaju… inači bi malo po malo injektirao, ovako je postavljana brana…. to je samo moje mišljenje….
neznam čiji je….! nije ni bitno…. ali onaj tko ga je stavio valjda želi srušiti cijenu…. ili mu je jako sila za prodaju… inači bi malo po malo injektirao, ovako je postavljana brana…. to je samo moje mišljenje….
Pa tako nekako i je, samo što je kod ADPL bilo i većih naloga pa su bili progutani, sjeti se onih 15.000 na 150,00 kuna itd. Da li je brana ili ne, ne znam, ali to nije ni bitno.
da samo kad su bili veliki nalozi onda je bila drugačija situacija od sadašanje…
da samo kad su bili veliki nalozi onda je bila drugačija situacija od sadašanje…
Kakva je bila situacija?
Na AMDN do 250 jos 150 komada… puzevim korakom prema mom targetu… steta kaj znanac ne pise o ovoj dionici
A i BLKL fino pegla, nema vise prodaje ispod 350, VDKT rastura…. bome danas je dobar dan [smiley2]
Meni je puno bolji dan od tebe.[smiley1]
Danas Ingra + 9 % , KOEI +2,3, PBZ tarapana, VART sida se sa akska, dakle očekivano grabi prema gore.
Čak se i ZABA probudila.
Meni je puno bolji dan od tebe.[smiley1]
Danas Ingra + 9 % , KOEI +2,3, PBZ tarapana, VART sida se sa akska, dakle očekivano grabi prema gore.
Čak se i ZABA probudila.
Nadmasi moj KOTR-P ako mozes… danas +55%
Inaće ako nekoga zanima stanje na INGRI, kupnje od 17 000 [smiley2] ima 26 ,
a ukupno izložene prodaje ima 36 komada.
danas je genijalan procvat…. skoro sve dionice su porasle…. tek mali dio je neznatno pao, na manjim prometima…. priljeće je stiglo 🙂
plavi: ” Meni je puno bolji dan od tebe.[smiley1] Danas Ingra + 9 % , KOEI +2,3, PBZ tarapana, VART sida se sa akska, dakle očekivano grabi prema gore. Čak se i ZABA probudila. ” Nadmasi moj KOTR-P ako mozes… danas +55%
Daj me nemoj zahebavati 30 000 kuna prometa je bilo.
Uostalo neka samo raste sve je to moj KOEI , praktički i faktički ja sam ti većinski vlasnik.
[smiley1]