jucer se pricalo sljedece:
Najsmješniji su mi ovi koji pričaju o Evropi a isti ti dok je Evropa rasla su pričali da mi nemamo veze s njima. Hvala što ste me nasmijali i uljepšali dan.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
a danas
Futuresi u zelenom: http://finance.yahoo.com/indices?e=futures Danas i Amerika u zelenom. Evropa se sva počela zeleniti: http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
no to nije toliko vazno. amere su dignuli apple i nafta, dok su banke jos uvijek na putu prema dole. ne znam koliko ce oporavaku hrvatskog gospodarstva koristiti visoke cijene nafte i ipodovi.
netko je spomenu da danas kupuju cvrsti, no to je posve pogresno, jucer se gotovo sav promet nabio iza blokada na nikakvom rastu ili malom padu. sto znaci da su upravo tu papiri presli iz ruku cvrstih u ruke kolebljivih. cvrsti su ih kupovali prosli tjedan, kada su dionice bile relativno jeftine, a sada su relativno skupe… ponuda i potraznja.
Dobra vijest za sve dioničare HT-a. HT se predstavlja stranim institucionalnim ulagačima:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f2db199d-98d3-4181-8e33-6f4545577e80&open=sec
Baron:
”
plavi: ” plavi: ” Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0. ” Evo upravo se ovo i događa. [thumbsup] ” Vidjet ćemo sutra. Ovo je danas samo uvod. Trend se mijenja. U Dnevniku večeras. “Zaustavljen rast burze”
”
tako je, bit će ogroman naslov u prvoj minuti dnevnika- crobex pao 0,01 % čime se mijenja trend pa će sve pasti do tvojih naloga na bidu (crobex 2651) a u pozadini reklama za lesninu sa ogromnim kaučem u koji si se ti udobno zavalio i brojiš lovu sa Monopolly-ja
ma svima su puna usta minijaturnih ulagača koji gledaju dnevnik(ali ga ne razumiju) i ruše burzu…pa to je stvarno dno dna razmišljanja o teorijama zavjere, u biti su sive eminencije mali ulagači povezani u kolektivni um koji vas sve planira asimilirati i otpor je uzaludan……u biti su vas sve mali ulagači i spasili da nije došlo do priljeva tolikog novca na burzu od ht-a i ine, tih dionica koje su držale otpor, otišlo bi ovo sve u reciklažu!
Baron: ” plavi: ” plavi: ” Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0. ” Evo upravo se ovo i događa. [thumbsup] ” Vidjet ćemo sutra. Ovo je danas samo uvod. Trend se mijenja. U Dnevniku večeras. “Zaustavljen rast burze” ” tako je, bit će ogroman naslov u prvoj minuti dnevnika- crobex pao 0,01 % čime se mijenja trend pa će sve pasti do tvojih naloga na bidu (crobex 2651) a u pozadini reklama za lesninu sa ogromnim kaučem u koji si se ti udobno zavalio i brojiš lovu sa Monopolly-ja
A zašto ne rastemo, kako ti kažeš?
Sve mi se čini da ti imaš previše novaca u Monopolyu da bi se s njim razbacivao.
Pa šta ti misliš da se može ostvariti 15% rast Crobexa u tjedan dana, i to još u doba recesije,a da se ne vrati nazad barem 10%. Ima toga, ali u Diznilandu.[thumbsup]
ZSE uživo: HT pada prema 280 kunaDopunjeno!
Par minuta prije podneva redovni promet dionicama na Zagrebačkoj burzi premašio je 42 milijuna kuna, a na vrijednosti je izgubilo 66 od 81 trgovane dionice; dok je Crobex u 12:15 premašio 3600 bodova – iznosio je 3616 bodova i smanjio gubitak na 1,78 posto.
Analitičari: Ulagači bi mogli kapitalizirati dobiti
Na Zagrebačkoj burzi većina analitičara danas očekuje stagnaciju cijena dionica, ističući kako nakon snažnih dobitaka u proteklih pet dana postoji mogućnost da se investitori odluče na kapitaliziranje dobiti.
xmenergy: ” Baron: ” plavi: ” plavi: ” Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0. ” Evo upravo se ovo i događa. [thumbsup] ” Vidjet ćemo sutra. Ovo je danas samo uvod. Trend se mijenja. U Dnevniku večeras. “Zaustavljen rast burze” ” tako je, bit će ogroman naslov u prvoj minuti dnevnika- crobex pao 0,01 % čime se mijenja trend pa će sve pasti do tvojih naloga na bidu (crobex 2651) a u pozadini reklama za lesninu sa ogromnim kaučem u koji si se ti udobno zavalio i brojiš lovu sa Monopolly-ja ” ma svima su puna usta minijaturnih ulagača koji gledaju dnevnik(ali ga ne razumiju) i ruše burzu…pa to je stvarno dno dna razmišljanja o teorijama zavjere, u biti su sive eminencije mali ulagači povezani u kolektivni um koji vas sve planira asimilirati i otpor je uzaludan……u biti su vas sve mali ulagači i spasili da nije došlo do priljeva tolikog novca na burzu od ht-a i ine, tih dionica koje su držale otpor, otišlo bi ovo sve u reciklažu!
a što je tu loše, pa ako vjeruješ svojim dionicama trebao bi se veseliti, ja sam 95% u ht-u a to ću riješiti jedino oporukom, i samo se nadam da će još pasti inaće sam bezveze štedio zadnjih mjesec dana
ovo s braunom/barunom me podsjetilo na onu “Spasi srbiju i ubij seeeeee, koštuniceeeeee!”[lol] [lol] [lol]
niko ne komentira blokadu Opte-a[lol] ,gdje je Hanfa sad
ova mini korekcija bi u drugim vremenima bila dobra prilika. U biti i danas je, ali onima koji su jučer kupovali.
Ja ipak čekam dosta niže[kiss]
@slavenijus
nista loše ali mi smeta kad nabacuju drvlje i kamenje na male ulagače, a oni su jedini koji drže crobex, a ovi špekulanti su zakon koji dignu dionicu u 2 tjedna 30 posto pa zatim u 3 tjedna padne 40…..
i ja sam u dionicama(ht-u većinom) i dobro se osjećam, drago mi je da ljudima rastu portfelji-nek im rastu i brže nego moj , ali panika nije potaknuta skoro nikad malim ulagačima već špekulantima, kojih na forumu ima napretek!