Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fond se zove MP INVEST i lik kaže na pitanje voditelja ” zar nije sad loše vrijeme za ulaganje u fondove?”
slijedeće : “baš sad JE vrijeme za ulaganje kad kupujemo jeftino da bi mogli kasnij prodat skupo”
i dalje naglašava da se u Evropi ulaže po 12k eura a kod nas samo 1k
pita ga dalje voditelj kako će dalje bit na tržištu, a on kaže da nema kristalnu kuglu ali da ima tim vrhunskih stručnjaka koji kažu da treba sad kupovat
to, dragi forumaši znači da se istovarite svi po bidu [lol] ne bi li on i njegov tim stručnjaka potvrdili gore navedenu tezu

Evo na 101 čovjek priča o fondovima, nešto mpxxx, gazda je iz SLO Medvešek Pušnik ili tako nekako
Zamislite, na 101 se reklamiraju fondovi, čak i jedan fond iz tih fondova ulaže u Sj. Afriku !

Hm, još uvijek ne mogu na hrvatsko bankarsko tržište pa nam se sad ‘dodvoravaju’ fondovskim popustima. Mudro, mudro, ali i profitabilno, pogotovo ako netko povjeruje… [tongue]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0.

Evo upravo se ovo i događa.
[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svejedno je da li će ili neće u pozitivu, najgore je ovo cmrljenje, ni vrit ni mimo, isto kao Ameri i Europa i to već neko vrijeme.

Čak je i pad bolji, nego ovo, ako potraje ne bu dobro.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Minus je sve tanji

Svejedno je da li će ili neće u pozitivu, najgore je ovo cmrljenje, ni vrit ni mimo, isto kao Ameri i Europa i to već neko vrijeme. Čak je i pad bolji, nego ovo, ako potraje ne bu dobro.[bye]

PA ne treba biti pohlepan, današnji minimalni minus je plus po meni, ako uzmeš u obzir rast zadnjih dana.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0. ” Evo upravo se ovo i događa. [thumbsup]

navijam da budeš u pravu, ali teško, jako teško—-3613 -1,88%

plavi: ” plavi: ” Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0. ” Evo upravo se ovo i događa. [thumbsup] ” navijam da budeš u pravu, ali teško, jako teško—-3613 -1,88%

Bili smo -4% u jednom trenutku

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako ništa drugo bit će jeftinog IGH kako je krenulo.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentine:

Svejedno je da li će ili neće u pozitivu, najgore je ovo cmrljenje, ni vrit ni mimo, isto kao Ameri i Europa i to već neko vrijeme. Čak je i pad bolji, nego ovo, ako potraje ne bu dobro.[bye]

PA ne treba biti pohlepan, današnji minimalni minus je plus po meni, ako uzmeš u obzir rast zadnjih dana.

Tako je kolega ja mislim da je ovaj minus uzrok trejdera koji su odlučili unovčiti svoju dobit.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ako ništa drugo bit će jeftinog IGH kako je krenulo.[thumbsup]

…fakat,kako god okreneš bit će dobro….[rolleyes]

nešto se ne komentira knzm…hrvatski wall mart [thumbsup]

živjeli!!!

New Report

Close