Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nebi me čudilo da Đuro kroz mjesec-dva bude na 300kuna!

E kolega to bi stvarno bilo lijepo.Mislim da ćemo ipak nešto duže čekati na to.

što će ti, dok imaš svoju glavu, ne treba ti nitko drugi raditi analize, i naravno, puno samopouzdanja

Zato što čovik i tovar znaju više od čovika samog.
To ti je stara dalmatinska, koje nisu svjesni neki tovari

rocky: ” Nebi me čudilo da Đuro kroz mjesec-dva bude na 300kuna! ” E kolega to bi stvarno bilo lijepo.Mislim da ćemo ipak nešto duže čekati na to.

Ključ je psihološki momenat.Iziđe dobro izvješće,objavi se natječaj,najave ulaganje i eto nas i preko….to ti je burza kolega…

Novac je kisik burze!

Bome nisam niti ja očekivao ovakvu situaciju na INGRI , raste li raste , a support novi samo dolazi , pa imamo slijedeće stanje da već na kupnji preko 17 000 ima 19 komada.
Pa na 16 800 još jedan veći nalog od 14 komada , pa na 16 400 još jedan veći od 18 komada.

Prodaje , zar je to potrebno ponavljati , sve manje i manje.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

eto ingre vrlo brzo na mom targetu. brže nego sam mislio
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Puno stvari nema logike a pogotovo na našem tržištu.U očekivanju slabih poslovnih rezultata za 2006g.INA ide gore a svjetsko priznanje za proizvod,ADPL ide dolje.[smiley8]

Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih.
Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih. Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?

Hvala na čestitkama, nadam se da ću kroz razdoblje od 2-5 godina biti jednostavno impresioniran onim što će se do tada desiti s INOM. Dionica koja svakako nije špekulativna.

Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih. Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?

pridružujem se čestitkama….
i ja sam se isto malo bahatila što se tiče cijene Ine…..
ipak drago mi je da sam u krivu.
bravo dečki !

Puno stvari nema logike a pogotovo na našem tržištu.U očekivanju slabih poslovnih rezultata za 2006g.INA ide gore a svjetsko priznanje za proizvod,ADPL ide dolje.[smiley8]

Što je to ADPL?[smiley4]

Pozdrav

Što je to ADPL?[smiley4] Pozdrav

ništa, što ste navrli, to su samo na vidiku nova osvajanja za koja treba biti strpljiv

Što mislite dokle će stajati onaj veliki nalog na prodaji na ADPL, hoće li ga netko uzeti?

New Report

Close