Nebi me čudilo da Đuro kroz mjesec-dva bude na 300kuna!
E kolega to bi stvarno bilo lijepo.Mislim da ćemo ipak nešto duže čekati na to.
Zato što čovik i tovar znaju više od čovika samog.
To ti je stara dalmatinska, koje nisu svjesni neki tovari
rocky: ” Nebi me čudilo da Đuro kroz mjesec-dva bude na 300kuna! ” E kolega to bi stvarno bilo lijepo.Mislim da ćemo ipak nešto duže čekati na to.
Ključ je psihološki momenat.Iziđe dobro izvješće,objavi se natječaj,najave ulaganje i eto nas i preko….to ti je burza kolega…
Bome nisam niti ja očekivao ovakvu situaciju na INGRI , raste li raste , a support novi samo dolazi , pa imamo slijedeće stanje da već na kupnji preko 17 000 ima 19 komada.
Pa na 16 800 još jedan veći nalog od 14 komada , pa na 16 400 još jedan veći od 18 komada.
Prodaje , zar je to potrebno ponavljati , sve manje i manje.[smiley2]
eto ingre vrlo brzo na mom targetu. brže nego sam mislio
NR
Puno stvari nema logike a pogotovo na našem tržištu.U očekivanju slabih poslovnih rezultata za 2006g.INA ide gore a svjetsko priznanje za proizvod,ADPL ide dolje.[smiley8]
Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih.
Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?
Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih. Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?
Hvala na čestitkama, nadam se da ću kroz razdoblje od 2-5 godina biti jednostavno impresioniran onim što će se do tada desiti s INOM. Dionica koja svakako nije špekulativna.
Moje čestitke svim dioničarima Ine. Naročiti pozdrav onima koji su u nju bezgranično vjerovali, poput Mauricija, Mreicha i ostalih. Nažalost iako sam obećao doći s godišnjeg kad Ina prijeđe 2.600,00 kn, od toga nema ništa. Možda kad prijeđe 2.800,00 kn?
pridružujem se čestitkama….
i ja sam se isto malo bahatila što se tiče cijene Ine…..
ipak drago mi je da sam u krivu.
bravo dečki !
Puno stvari nema logike a pogotovo na našem tržištu.U očekivanju slabih poslovnih rezultata za 2006g.INA ide gore a svjetsko priznanje za proizvod,ADPL ide dolje.[smiley8]
Što je to ADPL?[smiley4]
Pozdrav
Što je to ADPL?[smiley4] Pozdrav
ništa, što ste navrli, to su samo na vidiku nova osvajanja za koja treba biti strpljiv