Jesu vam lijepo svi rekli volatilno uz rast
Jel to prema DCF metodi?[lol]
ne to je po DCM metodi
[tongue]
Ma od.ebo sam ja metode te vaše, najbolje je učiti psihologiju i pratiti tržište. Ovi što se stalno busaju, ako su govorili istinu, broje minuse puno veće, nego oni koji su pratili krdo, ali unaprijed predvidili kretanje.
Ne možeš predvidjeti tečaj, ali krdo možeš, ali za to ti treba vremena i iskustva.[thumbsup]
Danas najniže 3563,05 trenutno 3607,33 i minus 2,06 % Povratak je spor ali dostižan[smiley]
Pokušavamo se održati točno na 3600, ali slabo to ide.[undecid]
Danas na grafu Crobex će biti hanging man, tko zna šta to znači neka djeluje.[thumbsup]
Europa isto lagano topi minuse i krece u pozitivu
Ma od.ebo sam ja metode te vaše, najbolje je učiti psihologiju i pratiti tržište. Ovi što se stalno busaju, ako su govorili istinu, broje minuse puno veće, nego oni koji su pratili krdo, ali unaprijed predvidili kretanje. Ne možeš predvidjeti tečaj, ali krdo možeš, ali za to ti treba vremena i iskustva.[thumbsup]
Slažem se . Jedina istina o našem tržištu .
Samo bih dodao da je tako kod nas oduvjek samo što je za razliku od sada trend prije bio rastući .
Da su puste analize fundamenata bile prije ispravne ne bi došlo do napuhavanja .
Ti isti pusti analitičari danas u stvari pokušavaju analizirati gdje su griješili , ali to ne priznaju .
[thumbsup]
valentine:
”
”
ne to je po DCM metodi
[tongue]
Mislim da je ovdje najrealnija DCP metoda…[wink]
Mislim da je prikladna ona pjesma
minus i plus
ko amer i rus[thumbsup]
Sad bi avax na mom mjestu rekao : “Evropa okrenula” i stavio ovakav smajlić [thumbsup]
ali, ja to neću napravit[proud]