Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ide obrat. ‘Ko se ukrc’o, ukrc’o…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Skriveni na IGH i na KUPNJI i na PRODAJI[thumbsup]
Pumpaju fondovi opet gore.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Zastoj, kamo dalje?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Možda i danas dođemo na nulu zbog utjecaja optimizma ali slijedećih dana opet lagano dolje!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zastoj, kamo dalje?

Akumulacija, akumulacija…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Šta je ovo bilo? Glava ili desno rame?[lol]
Ljudi preveć briju po TA kao po Sv. pismu pa ko pravo e-krdo sjure se niz liticu pa opet brzo gore. I to ne u dnevno, već u jednom satu… Kao da će nestat dionica, tržišta, robe…
Btw, jel’ tko čitao Thomasa Friedmana: Lexus i maslina, o globalizaciji i krdu koje u panici pregazi TK, a domicilne vlade i cijele države ostavi u burzovnoj pustoši?
[cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

kako se opet mogao fini daytrade napraviti na IGH samo nisam bio doma,… a kad sam isao spasit dan, brokeri su mi azurni toliko da za prepisati nalog treba im 10 minuta dok cijena klizne 3%.
[angry]

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Opet je krenula kupovina

iskrcavanje -ukrcavanje kao putnički vlak Zagreb-Dugo Selo a vrijeme vožnje manje od sata [bye]

dan je pametniji od noći

Ali svi moramo priznati da je danas zanimljivo. Sad je počela panika kak treba opet kupiti. Monitor se opet sve više zeleni. IGH i HT isti broj transakcija, po 237.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Topi se topi

CROBEX 3.607,05 -2,07%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Danas najniže 3563,05 trenutno 3607,33 i minus 2,06 %
Povratak je spor ali dostižan[smiley]

New Report

Close