rijeka: ” Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu. ” Točno, ali što na kraju dobiješ za iskreno pisanje? Pljuvanje od onih koji su 100% u dionicama i nagovaraju druge da kupuju bez obzira na cijenu. Ali nije bitno, ako je neki mali ulagač jučer odustao od kupnje i spasio se od današnih gubitaka, meni je drago.
dosta je ljudi očekivalo pad, samo neki ranije neki kasnije, meni npr, nisu prošli nalozi koje sam stavio u 10.10 kad je izgledalo da bi moglo prema dolje
prodaja je lupala po asku ,za sada, nadam se da je gotovo s tim, pa se možemo vratit na 3700
[thumbsup] a ako nije tako, opet ćemo čmrljit u podrumu [bye]
Opet idemo na 3500 ,po svemu sudeći
pa gdje je nestao onaj optimizam i g. xmenergy ,izgleda da sam i simpatican i pametan[thumbsup]
Saladin: ” padamo sa malim prometima, očito se nisu naši dragi miovinski fondovi dovoljno natovarili …. ajmo natrag na 3300-3500 pa da još čvokaju …. , ” Jedini bed je da je veći promet i pad bi bio veći jer su “jazovke” na kupnji (citat uvaženog kolege)
Nije mi jasno zašto Ina svako jutro počinje sa malim prometom a kako dan odmiče tako se i promet povećava. Ko da njeni dioničari i kupci spavaju do podneva!?
Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0.
Nažalost i ne primijećujem da se lupa po prodaji.
Previše je preplašenih i tribat će dosta vrimena da se ljudi mentalno oporave od ova tri-četiri miseca. Kod nas je ili euforija ili panika kao da će sutra bit smak svita.
Karoje je imao puno pravo.[thumbsup]
MEDO se vraća, najeo se jagoda i kupina pa ide u šetnju…
Nekima na ovoj burzi ni 10 škola ne pomaže. Koje su to panične kupnje i prodaje proteklih dana. Dobro će se nečije misli o daljnjem trgovanju prodrmati.
MEDO se vraća, najeo se jagoda i kupina pa ide u šetnju…
pokupio pune tegle meda i pici u brlog! [thumbsup]