Da nema rijeke, iveka i ostalih crnjaka nosio bih gaće na štapu…svaka čast i pravom medi[thumbsup]
Miro25: “Opet panika na burzi…”
kakva panika? ovo prodaje ekipa koja je kupovala prosli tjedan 20-50 posto jeftinije
A uvijek prodaju kada su ljudi razdraženi, a vremenska prognoza najavljuje …
promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i pljuskovima, vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni …
Promućurni su bili stari Dubrovčani: Ugovori (poslovi) sklopljeni pod utjecajem juga bili su ništavni! [lol]
crobex 3.577,60 -2.91%
[color=Gray; font-family:Verdana]
mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla ..
[/color]
Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu.
Točno, ali što na kraju dobiješ za iskreno pisanje? Pljuvanje od onih koji su 100% u dionicama i nagovaraju druge da kupuju bez obzira na cijenu.
Ali nije bitno, ako je neki mali ulagač jučer odustao od kupnje i spasio se od današnih gubitaka, meni je drago.
ja sam od jučer u dobrom kešu, tako da mi je samo 20% novca u dionicama. Žalim za onim prošlim ponedjeljkom što tada nisam imao keš, ali sada mi na kraj pameti nije da ulazim u dionice nakon ovakvog naglog rasta. pratim dalje, samo na dobrom padu ulazim…
Miro25: ” crobex 3.577,60 -2.91% ” [color=Gray; font-family:Verdana] mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla .. [/color]
Korekcija je dobrodošla ako bude trajala samo jedan dan ( danas ) ali s obzirom na količinu straha i panike ne bi me iznenadilo da se vratimo ponovo na 3200.
Miro25: ” crobex 3.577,60 -2.91% ” [color=Gray; font-family:Verdana] mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla .. [/color]
mala korekcija je relativan pojam neke dionice su vec 10% u minusu…
rijeka:
”
Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu. ”
Točno, ali što na kraju dobiješ za iskreno pisanje? Pljuvanje od onih koji su 100% u dionicama i nagovaraju druge da kupuju bez obzira na cijenu.
Ali nije bitno, ako je neki mali ulagač jučer odustao od kupnje i spasio se od današnih gubitaka, meni je drago.
Na ovom forumu se više pridaje pažnje ljudima kao što su Baron, Tenkista i sl. nego onima koji stvarno nešto pišu poput Rijeke.