Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da nema rijeke, iveka i ostalih crnjaka nosio bih gaće na štapu…svaka čast i pravom medi[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

crobex 3.577,60 -2.91%

Opet idemo na 3500 ,po svemu sudeći

Miro25: “Opet panika na burzi…”
kakva panika? ovo prodaje ekipa koja je kupovala prosli tjedan 20-50 posto jeftinije

A uvijek prodaju kada su ljudi razdraženi, a vremenska prognoza najavljuje …
promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i pljuskovima, vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni
Promućurni su bili stari Dubrovčani: Ugovori (poslovi) sklopljeni pod utjecajem juga bili su ništavni! [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

crobex 3.577,60 -2.91%

[color=Gray; font-family:Verdana]

mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla ..

[/color]

Prodaja sa aska lupa po kupnji, mislim da smo iza 12:00 u povratku prema 0.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu.

Točno, ali što na kraju dobiješ za iskreno pisanje? Pljuvanje od onih koji su 100% u dionicama i nagovaraju druge da kupuju bez obzira na cijenu.
Ali nije bitno, ako je neki mali ulagač jučer odustao od kupnje i spasio se od današnih gubitaka, meni je drago.

Ignore: KressoM, delux

ja sam od jučer u dobrom kešu, tako da mi je samo 20% novca u dionicama. Žalim za onim prošlim ponedjeljkom što tada nisam imao keš, ali sada mi na kraj pameti nije da ulazim u dionice nakon ovakvog naglog rasta. pratim dalje, samo na dobrom padu ulazim…

Miro25: ” crobex 3.577,60 -2.91% ” [color=Gray; font-family:Verdana] mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla .. [/color]

Korekcija je dobrodošla ako bude trajala samo jedan dan ( danas ) ali s obzirom na količinu straha i panike ne bi me iznenadilo da se vratimo ponovo na 3200.

Miro25: ” crobex 3.577,60 -2.91% ” [color=Gray; font-family:Verdana] mala korekcijana dole nakon ovog rasta je dobro-došla .. [/color]

mala korekcija je relativan pojam neke dionice su vec 10% u minusu…

Biti će danas jeftine kupnje i odbijanca iz negativnih blokada.

rijeka:

Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu. ”

Točno, ali što na kraju dobiješ za iskreno pisanje? Pljuvanje od onih koji su 100% u dionicama i nagovaraju druge da kupuju bez obzira na cijenu.
Ali nije bitno, ako je neki mali ulagač jučer odustao od kupnje i spasio se od današnih gubitaka, meni je drago.

Na ovom forumu se više pridaje pažnje ljudima kao što su Baron, Tenkista i sl. nego onima koji stvarno nešto pišu poput Rijeke.

New Report

Close