Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet panika na burzi…

Dovoljno su svi ustrtareni sa proteklim razdobljem i dosta je da neko vikne odmah svi bježe. Ovaj puta je bilo dosta par većih naloga na prodaji i panika je tu. Danas bumo izgleda malo kontra od vanjskog svijeta.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

ali kako se neki istresaju hahahaha koda ce nestat kupovine ovo moze biti mac sa dvi ostrice da nebi do kraja dana okrenuli

Blokade danas neminovne.[undecid]
LEDO je kandidat.
Fondovi uopće ne brane.[wink]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

3.618,09 -1.76%

Pa i nije baš neki blagi minus. Ako se uzme da je otvaranje bilo oko 0.5 u plusu. [sad]

padamo sa malim prometima, očito se nisu naši dragi miovinski fondovi dovoljno natovarili …. ajmo natrag na 3300-3500 pa da još čvokaju …. ,

Jedini bed je da je veći promet i pad bi bio veći jer su “jazovke” na kupnji (citat uvaženog kolege)

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Školski primjer tjedna, najvjerojatnije utorak i srijeda najniže cijene
pa u četvrtak i petak kapitalizacija.

Ode INGRA opet ispod 30k kuna. Ledo ispod 11k kuna.IGH ispod 10k kuna ..itd.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

krenula prodaja malo jace… hocemo li pasti i jace nego forumasi misle

xmenergy: ” takve postove kao što je mrizadur(što god to značilo) uopće ne komentiram,ali znakovito je kako si promijenio ploču. Ajde da si to napravio na 3900 ali sad, bolje da ne pišeš ništa, pritajiš se i čekaš. …. ”

Čim je počeo ovaj nagli rast rekao sam da ću prodati ako se tako nastavi i narednih dana sam tako i napravio (nisam prodao sve, još sam oko 30% u dionicama i to onima s kojima sam u minusu). Ne znam samo zašto tebi (i još nekima) smeta kad netko napiše mišljenje (makar bilo, uvjetno rečeno, i “negativno”) i obrazloži ga? Kao što sam pisao da ne treba prodavati kad je crobex bio na 3200 jer sam smatrao je to u tom trenutku bilo dno, tako i sada iznosim svoje mišljenje da je ovaj rast bio jako nagao i da je realno očekivati pad, tim više što je situacija i na burzama vani jako nestabilna i čim izađe neka loša vijest sve odjednom potone kao kamen. E sad, jesu li dobronamjerni oni koji svojim postovima nagovaraju (drukaju) druge da kupuju na vrhuncu ovakvog izuzetno naglog rasta ili ja (i još neki) koji upozoravamo da će ubrzo doći do okretanja smjera i da treba biti jako oprezan kod kupnje dionica, neka svaki forumaš sam procijeni. Pozdrav.

Kolega niste jedini koji nastoji biti realan. Ovdje prevladavaju euforičari i paničari (a neki su oboje, po potrebi) i malo tko želi vidjeti realnost. Valjda ljudi misle da je dovoljno željeti pa da se želja ostvari. I to na burzi, najnemilosrdnijem mjestu u financijskom svijetu.

[color=Gray; font-family:Verdana]

“Tko se nije skrio magarac je bio ..”

tako bi mogli opisati današnji trgovinski dan ..

[/color]

3.592,43 -2.48% Stvarno smo jadna burza [sad]

Prema ovom što vidim danas mogu zaključiti samo jedno da na našoj burzi trguje hrpa ljudi koja nema pojma što znači dionica. Već kupuju i prodaju nadajući da će zaraditi, većini to niti ne uspije.

New Report

Close