Ima nešto NE tipično u ovom rastu dionica u Hrvata, a to je nevjerojatna tišina i nedostatak euforije na forumima. Moj novac je splasnuo već poodavno, žao mi samo Erika.
Zašto žališ Erika? Što mu nedostaje da ga žališ?
Neka pati koga smeta , INGRA je na 16 800, prodaje rapidno ponestalo.[smiley1]
Treba obratiti pažnju na KOEI , kupnja se naglo povećala , danas bi mogli dotaknuti 700, i to potpuno zasluženo.
Očekujem i da PBZ preskoći 1200 ovdje je kupnja puno jača , što je rijedak slučaj za ovu dionicu, obično je posve obrnuto , pa i kada cijena raste.[smiley2][smiley2]
Uglavnom sve očekivano.
i na FNVC-u opet raste kupnja, već je značajno veći broj dionica na kupnji nego na prodaji, tako da se može očekivati uskoro i lupanje po asku
Tek što sam napisao opet pozitivna promjena na PBZ, stanje je sada takvo da je kupnje od 1150 1 106 komada, a prodaje do 1200 samo 186 komada.[smiley2]
Da, da… Izgleda da se Končar pokrenio… Dosta dugo je varirao između 590 i 640 a zadnjih dana samo ide prema gore. Dosta se dobrih vijesti skupilo a financijski izvještaji su također pozitivni pa je ovakav scenarij više nego očekivan.
Ništa njemu ne nedostaje, baš naprotiv!!!
Velikodušan igrač!!!
Upregli ga kao moderatora, i ubili mu vrijeme koje je posvećivao analizi!
Perfidni igrači.
Da ga je nekako kupiti, pa da promjeni dres?!
Ništa njemu ne nedostaje, baš naprotiv!!! Velikodušan igrač!!! Upregli ga kao moderatora, i ubili mu vrijeme koje je posvećivao analizi! Perfidni igrači. Da ga je nekako kupiti, pa da promjeni dres?!
što će ti, dok imaš svoju glavu, ne treba ti nitko drugi raditi analize, i naravno, puno samopouzdanja
Kako Đuro bolje raste kad se o njemu baš puno ne piše!
Mislim da redovito bude slična situacija na većini drugih dionica, tj. kad se o njima previše piše onda ili stagniraju ili čak padaju. A kad se glave ohlade i počnu umjerena promišljanja, onda takve dionice s velikim potencijalom počnu dobro rasti
Neka pati koga smeta , INGRA je na 16 800, prodaje rapidno ponestalo.[smiley1] Treba obratiti pažnju na KOEI , kupnja se naglo povećala , danas bi mogli dotaknuti 700, i to potpuno zasluženo. Očekujem i da PBZ preskoći 1200 ovdje je kupnja puno jača , što je rijedak slučaj za ovu dionicu, obično je posve obrnuto , pa i kada cijena raste.[smiley2][smiley2] Uglavnom sve očekivano.
bome prijatel eto tebe na soma dvesto još malo.