febo: ” dugoročno rastemo, kratkoročno moglo bi vrlo brzo doći do ponovnog pada.. to je samo moje mišljenje ” Dugorocno smo svi mrtvi! [lol]
točno
zato što češće koristi mišić
[tongue]
Kolega febo, kad bi po vašem skromnom iskrenom mišljenju mogli zaroniti?
dugoročno rastemo, kratkoročno moglo bi vrlo brzo doći do ponovnog pada.. to je samo moje mišljenje
Pa ja bi rekao da veliki promet na uzlaznom ne prevelikom rastu je nešto što bi svakoga trebalo veseliti, a to je upravo ono što se događalo danas na ZSE. No dobro priznam, malo je prebrz rast, ali s obzirom da smo tonuli jako dugo i jako puno, onda je i ovo opravdano i očekivano. Čak i tehničke analize na mnogim dionicama počele kazati buy signal na kojeg se oslanja veliki broj investitora, posebno institucionalni, tako da je za očekivati rast i u sljedećim danima. Naravno da sve to ovisi o jako puno parametara, ali za sada sve kaže onako kako si većina nas na burzi želi, jer malo kome sada odgovara pad. Što će pa rast biti polaganiji zasigurno će biti i postojaniji, zato bi bilo možda bolje da rastemo po 1% dnevno ili čak i manje, što navodi investitore na postepeno povećavanje dionica u svom portfelju iz dana u dan. No kako bilo da bilo ipak svima nama želim što više zelenila.
[wink]
možda već ovaj tjedan….imaš dovoljno vremena da rasporediš pozicije na bidu
[wink][smiley][lol] [tongue]
možda već ovaj tjedan….imaš dovoljno vremena da rasporediš pozicije na bidu [wink][smiley][lol] [tongue]
teško čak sam siguran da se to neće dogoditi, a kada zvrši tjedan reći ću zašto[thumbsup]
Nije Febo onaj jaro David Koperfild,a i onaj Koperfild je upitan..Kaze da leti,pa sto onda placa avion ?
Ti bi Barone mogao otic malo na godisnji, da se odmorimo od tebe ………….
[bye]
Meni je jako zanimljivo da to pita osoba, koja je još prije par dana djelila savjete…
febo:
”
možda već ovaj tjedan….imaš dovoljno vremena da rasporediš pozicije na bidu [wink][smiley][lol] [tongue]
”
teško čak sam siguran da se to neće dogoditi, a kada zvrši tjedan reći ću zašto[thumbsup]
Ti ne zajebavaj ..ako znas reci ako ne znas suti,i nama treba love ,zini ako sta znas[rolleyes]
Baron: ” Kolega febo, kad bi po vašem skromnom iskrenom mišljenju mogli zaroniti? ” Nije Febo onaj jaro David Koperfild,a i onaj Koperfild je upitan..Kaze da leti,pa sto onda placa avion ? Ti bi Barone mogao otic malo na godisnji, da se odmorimo od tebe …………. [bye]
Koji bi to lijepi odmor bio,,,kad bi neki [sealed]
Baron: ” Kolega febo, kad bi po vašem skromnom iskrenom mišljenju mogli zaroniti? ” Meni je jako zanimljivo da to pita osoba, koja je još prije par dana djelila savjete…
[thumbsup][lol]
Baron: ” Kolega febo, kad bi po vašem skromnom iskrenom mišljenju mogli zaroniti? ” Meni je jako zanimljivo da to pita osoba, koja je još prije par dana djelila savjete…
Savjet vrijedi, koliko i košta,[wink]
febo: ” dugoročno rastemo, kratkoročno moglo bi vrlo brzo doći do ponovnog pada.. to je samo moje mišljenje ” Pa ja bi rekao da veliki promet na uzlaznom ne prevelikom rastu je nešto što bi svakoga trebalo veseliti, a to je upravo ono što se događalo danas na ZSE. No dobro priznam, malo je prebrz rast, ali s obzirom da smo tonuli jako dugo i jako puno, onda je i ovo opravdano i očekivano. Čak i tehničke analize na mnogim dionicama počele kazati buy signal na kojeg se oslanja veliki broj investitora, posebno institucionalni, tako da je za očekivati rast i u sljedećim danima. Naravno da sve to ovisi o jako puno parametara, ali za sada sve kaže onako kako si većina nas na burzi želi, jer malo kome sada odgovara pad. Što će pa rast biti polaganiji zasigurno će biti i postojaniji, zato bi bilo možda bolje da rastemo po 1% dnevno ili čak i manje, što navodi investitore na postepeno povećavanje dionica u svom portfelju iz dana u dan. No kako bilo da bilo ipak svima nama želim što više zelenila. [wink]
Ma kolega, očito je da mirovinci ulaze i beru vrhnje zadnjih tjedan dana i svakodnevno beru dionice do blokade onemogućavajući da se mali ukrcaju. Samo jedno bih rekao. FINANCIJSKI inženjering.
@zgubidan10
Pa tko je zgubidan? Ja ili ti.[lol]