Fidel: ” ameri u banani ” Osjećam li to notu zluradosti u glasu od tebe, Fidel? [lol]
nisam si dobar s njima[lol]
pifkolekto:
”
Najgori su ovi spekulanti za burzu sto zarade 10 posto i sretni do neba odmah prodaju ali ce se prevariti jer kako je trziste padalo mjesecima tako bi moglo i rasti tako da im djaba njihov trud ja im toplo preporucujem da bolje odu na pecanje vise ce zaraditi.
”
Neka i njih, i oni imaju funkciju na tržrštu.
pa normalno da imaju…ne znam tko od nas nije bar jednom dejtrejdo.. bitno je samo da kad kapitaliziraju tih 10% lovu ubace u drugu dionicu.. i to je ciklus kojim se samo dize likvidnost.. pa di bi dosli kad bi svi kupovali dionice na rok od par godina. uostalom vecina na ovom forumu mijenja portfelj svakih dva tjedna! [cool]
Bare: ” Fidel: ” ameri u banani ” Teške li banane[lol] ” popravili se malo
Evo drže se malo ispod vode,ali moraju i oni zraka uhvatiti malo.[lol]
Tko ne kupi danas već sutra će se stavljati na bid a po istoj cijeni sad mogu lupiti po asku. Nažalost i ja sam među njima.[undecid]
Ameri ok, jedino ako ne za.ebu Europu na kraju dana potonu inače bi trebali završiti u zelenom.[thumbsup]
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.681,67 1.93% 123.208.190,17 kn 113.823.426,11 kn 9.384.764,06 kn 0,00 kn
Puno bolje nego što sam očekivao.
Ljudi moji, ne bih želio ispasti da prizivam crnog vraga, ali me muči jedna činjenica, za vrijeme korekcije HT je bio najstabilnija dionica i u neku ruku stabilizator CROBEXA, nakon ovakvog rallya ( oporavka ) HT je u negativnom ozračju, bojim se ako okrene u korekciju da bi se moglo dobrano srokati dole!?
INGR +10% IGH +10% već po 5 dan. Zašto? Europa u nemalom minusu. I Ameri će biti na otvaranju.[/b] Splasnut će ova naša euforija kad tad.[undecid] Nećemo ni mi još dugo.
šta je, prodao si sve danas?