Najsmješniji su mi ovi koji pričaju o Evropi a isti ti dok je Evropa rasla su pričali da mi nemamo veze s njima. Hvala što ste me nasmijali i uljepšali dan.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ne mogu, a da ne primjetim isto [bye][bye]
Mene brine kaj nisam na 3.200 jos i ovih par tisucarki potrosio kaj imam kod brokera i otisao u max minus na tekucem[bye][bye]
krećemo u još jedno prodiranje prema vrhu[thumbsup]
tigrus: ” Sonniboy: ” čisti se HT, čisti…… ” daj me nemoj cimati! [smiley] ja se ponado da stvarno cijena otisla gore a ono tak malo da ne mogu niti primjetiti! a bas sam se ponadao…[smiley] ” malo ali veseli..
tigrus kako ti sve ovo gledas?? kolko znam ti si u ‘defanzivi’.. HT, ATGR, VERN.. nisu padale (jako), ali nit ne rastu nesto..
a da…
moj je moto da nije bitno koliko zaradujes nego je bitnije koliko ne gubis…
ako bi spekulirao onda bi kupovao slijedece tri dionice:
ledo, igh, ingra…
imam nesto sitno igh…
htio sam u petak uci u ledo i jos malo igh ali mi je prekasno probilo granicu od 3600 …
danas isto shit… blokade u provoj minuti…
cekam… cekam 3750 da bi bio siguran da idemo dalje gore.
HT mi malo ide na zivce, ali nema veze, istrpiti cu to.
namam vise vern – prodao i usao u HT u utorak kad je bilo 32xx…[smiley]
Najgori su ovi spekulanti za burzu sto zarade 10 posto i sretni do neba odmah prodaju ali ce se prevariti jer kako je trziste padalo mjesecima tako bi moglo i rasti tako da im djaba njihov trud ja im toplo preporucujem da bolje odu na pecanje vise ce zaraditi.
Prodavači moji, niste mi jasni, Ali bolje da šutim pošto čekam na bidu. [undecid]
tenkista, pa sta te briga ako netko prodaje?
kad krene gore jos jednom za ozbiljno vratiti ce se unutra…
Najgori su ovi spekulanti za burzu sto zarade 10 posto i sretni do neba odmah prodaju ali ce se prevariti jer kako je trziste padalo mjesecima tako bi moglo i rasti tako da im djaba njihov trud ja im toplo preporucujem da bolje odu na pecanje vise ce zaraditi.
Neka i njih, i oni imaju funkciju na tržrštu.
ameri u banani
Teške li banane[lol]
Fidel: ” ameri u banani ” Teške li banane[lol]
popravili se malo