Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dajte ljudi nemojte biti pohlepni…to klizanje je na ratu od 1.5% koji bi svi vi još jučer potpisali a promet je već 75milja i opet ćemo probiti stotku[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Baron: ” *bingo*: ” Evo klizimo nazad prema 3700 [lol] ” 3661 bodova !!! ” a jesi stvarno naporan !

Realan sam !!!

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

febo: ” imam ja bolju ideju… neka brokeri za sve transakcije ispod 1.000.000,00 kn stave proviziju od 25 %… ovi iznad milje nek plaćaju kao i do sad 0,5-0,7 %… to ti je još bolje.. ne treba ti onda uopće PKD.. [proud] ” Mama mogu li i ja biti ovako pametan kao striček febo jednog danan? [lol] Kao… svi koji trguju dionicama imaju milju kuna po nalogu??? [kiss] Đizuskrajst… Možeš mislit…

samo glupa replika na još gluplju observaciju….nemam ni ja baš milju po nalogu..
[sealed]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

samo glupa replika na još gluplju observaciju….nemam ni ja baš milju po nalogu..
[sealed]

Pa di su pare Febo? Jahta? Vila? …[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

zvone101:

Baron: ” *bingo*: ” Evo klizimo nazad prema 3700 [lol] ” 3661 bodova !!! ” a jesi stvarno naporan !

Realan sam !!!

vidim kako kad već tjedan dana govoriš isto a crobex sve viši i viši a da i ćorava koka nakljuca zrno… to već i vrapci znaju !

ps.
samo ta koka najviše kljuca u prazno ! [lol] [lol] [lol]

Dobar dan! Dan završavamo malo više iznad 3700 .

ok, dosli smo do 3700 kao sto smo rekli da cemo doci…
a kaj sad?

ocemo u:
a) napad na 39xx
b) muvati se oko 37xx
c) lagano kliziti prema 35xx

kaj? [proud]

Dobar dan! Dan završavamo malo više iznad 3700 .

Ovdje nema milosti, po svemu sudeći do kraja tjedna smo na 3900-4000

14.04.2008.

na bloombergu “croatian chief EU negotiator”, ilitiga drobnjak, govori o priblizavanju hrvatske prema EU [thumbsup]

two bad....milosh dead

Da sam ja na mjestu vlade nikad više nijedan IPO, obavezno bi trebali
ubuduće ako imaju namjeru privatizirat nešto , to prodat velikim kupcima
(strancima) jer naš čovjek nije zavrijedio ama baš ništa.

Mislim prodavat ht po praktički 250 kn nije drugo nego sramota za
naše ljude (ne državu nego ljude jer država su ljudi koji u ovom slučaju
rasprodaju djedovinu).

SEILON: ” Dobar dan! Dan završavamo malo više iznad 3700 . ” Ovdje nema milosti, po svemu sudeći do kraja tjedna smo na 3900-4000

Jel to po grahu?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close