Pitanje je samo koliko veliku jamu vidite. Ja vidim veliku jamu, prema tome i uspon mora biti velik.
toka:
”
mislim da su neke dionice svjesno na malim prometima odvedene u blokadu da bi se naivčine upecale na kraju dana će to ići ipak dosta niže ili samo u malom plusu negdje oko 0,5% boda crobex[smiley]
”
Naivčine su davno upecana kada je CROBEX bio na 5200.
IMA I DNEVNIH NAIVČINA sada se vide na par dionica[lol]
Uopće mi nije jasan razlog ovog optimizma, kao što mi nije bio jasan ni razlog pesimisma prošlog tjedna. Ili se kupuje tuđim novcem ili ga ima na bacanje.
sampras:
”
Pa ako je tebi KORF bio jeftin na 170 zašto bi danas bio skup na 110. Misli glavom prije već nešto napišeš a ne samo trkeljati. ”
Ajde prestani laprdati, dosadan si i beznačajan lik koji ovdje liječi svoje frustracije. Prestani pilati jer si mi dosadio. Zbogom, adio, ciao, saludossssssssssssssss
Boli istina, znam
*bingo*:
”
avax10: ” @vipy vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink] ” I onaj tko je danas kupovao na vrhuncu će u petak definitivno biti na zaradi [proud]
”
Naravno, pa još smo miljama daleko početnih cijena koje su dionice imale početkom godine, kada je većina njih doživjela neopravdan pad cijene.
Dionice su ponovno IN.
[thumbsup][thumbsup]
Aplause plavi[smiley]
jedinoi mi nije jasno bi li HT da nije bilo dividende i da je cijena bila oko 315 danas rastao i padao…
sad ispada da je dividenda zacementirala HT.
a da je nije bilo sigurno bi rasta zajedno s ostalima…
bas bezveze…
cijena je rasla zbog dividende…
zato sada pada – ali djelomično je toćno da bez dividende bi bila npr. oko 290 i sada bi rasla barem malo iznad 300 – možda i bude.
Padamo od vrhunca. 3700[undecid]
Šta će tek biti kad se otovre ove blokirane.
Uopće mi nije jasan razlog ovog optimizma, kao što mi nije bio jasan ni razlog pesimisma prošlog tjedna. Ili se kupuje tuđim novcem ili ga ima na bacanje.
Manje više broker uvijek kupuje za tuđe novce. To mu daje prednost pred malim investitorima npr. ne mora se objesiti kad izgubi nego dobije otkaz pa poslije počne kupovati za svoje.
plavi: ” *bingo*: ” avax10: ” @vipy vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink] ” I onaj tko je danas kupovao na vrhuncu će u petak definitivno biti na zaradi [proud] ” Naravno, pa još smo miljama daleko početnih cijena koje su dionice imale početkom godine, kada je većina njih doživjela neopravdan pad cijene. Dionice su ponovno IN. [thumbsup][thumbsup] ” Aplause plavi[smiley]
da ponovim slicku od sljedeceg tjedna[lol]
Pa ljudi moji, pogledajte ovo – nije još ni pola 12, a već lagani odbijanac, lupa se i po kupnji na HT ne bi li se skupilo cash za popodnevni nazovi jeftini shopping, ali mislim da se mnogi varaju! Navlakuša,opet… al dobro, svakome njegovo! [tongue]