tango: ” Stante: ” Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno. ” HT (a i INA) ‘pada’ isključivo zato jer nadobudni (a možda i pametni?) idu to prodati brže bolje pa uletit’ u ove koje rastu po 10% – ali, korekcija nas čeka, društvo, što god bude više ovakvih skokova, to prije… jasna stvar, ne? ” HT pada jer je prošao dan dividende – cca 30 kn pa oko tog iznosa i nije neki pad.
jedinoi mi nije jasno bi li HT da nije bilo dividende i da je cijena bila oko 315 danas rastao i padao…
sad ispada da je dividenda zacementirala HT.
a da je nije bilo sigurno bi rasta zajedno s ostalima…
bas bezveze…
avax10: ” vipy: ” avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink] ” BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol] ” Ne pričaj svašta, prošli ponedjeljak sam ja kupovao, a prodajem od četvrtka na dalje. Sad čekam da mi neke još malo porastu pa prodajem i njih. [wink] ” tjesi se [lol] , tocno se vidjela promjena u pisanju kad si prodao,, uuuuh, krivi timing, a oni Down , down drukeri sad u dionicama, a ti ispadas naivac [wink] vidis da ih nema [lol]
ne razumijem sto hoces reci ali i ja sam kupovao prosli ponedjeljak. vidis to je ideja, da kupujes prosli i prodajes ovaj…
@vipy
vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink]
Ne znam i ne razumijem neke ljude. Ne kaže se uzalud kako ljudska glupost nema granica… Stalno sam on-line na Investoru i gledam što se događa u ponudi/potražnji HT-a…. Ne mogu dokučiti koja to logika vodi ljude da prodaju HT-ove dionice po 283, a koliko vidim ići će to danas možda i prema 280 [angry] [angry] [angry]
Žali bože i objave poslovnih rezultata i dividende i procjene vrijednosti, kada imaš masu ljudi sa crvima u guzici koji ne mogu mirno sjediti na zlatnim jajima….. A za godinu dana će roniti krokodilaske suze…..
mislim da su neke dionice svjesno na malim prometima odvedene u blokadu da bi se naivčine upecale na kraju dana će to ići ipak dosta niže ili samo u malom plusu negdje oko 0,5% boda crobex[smiley]
Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.
Previše sitnih riba posjeduje dionica HTa i plan je da im se to otme što jeftinije pa će se tek onda pokazati prava vrijednost. Pitanje je samo koliko dugo treba vremena za taj proces!?
Kako je ovaj scenario proziran[lol]
Prijedlozi na PM.
mislim da su neke dionice svjesno na malim prometima odvedene u blokadu da bi se naivčine upecale na kraju dana će to ići ipak dosta niže ili samo u malom plusu negdje oko 0,5% boda crobex[smiley]
Naivčine su davno upecana kada je CROBEX bio na 5200.
avax10: ” @vipy vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink] ” I onaj tko je danas kupovao na vrhuncu će u petak definitivno biti na zaradi [proud]
Naravno, pa još smo miljama daleko početnih cijena koje su dionice imale početkom godine, kada je većina njih doživjela neopravdan pad cijene.
Dionice su ponovno IN.
[thumbsup][thumbsup]
Pa ako je tebi KORF bio jeftin na 170 zašto bi danas bio skup na 110. Misli glavom prije već nešto napišeš a ne samo trkeljati.
Ajde prestani laprdati, dosadan si i beznačajan lik koji ovdje liječi svoje frustracije. Prestani pilati jer si mi dosadio. Zbogom, adio, ciao, saludossssssssssssssss