Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tango: ” Stante: ” Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno. ” HT (a i INA) ‘pada’ isključivo zato jer nadobudni (a možda i pametni?) idu to prodati brže bolje pa uletit’ u ove koje rastu po 10% – ali, korekcija nas čeka, društvo, što god bude više ovakvih skokova, to prije… jasna stvar, ne? ” HT pada jer je prošao dan dividende – cca 30 kn pa oko tog iznosa i nije neki pad.

jedinoi mi nije jasno bi li HT da nije bilo dividende i da je cijena bila oko 315 danas rastao i padao…
sad ispada da je dividenda zacementirala HT.

a da je nije bilo sigurno bi rasta zajedno s ostalima…
bas bezveze…

avax10: ” vipy: ” avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink] ” BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol] ” Ne pričaj svašta, prošli ponedjeljak sam ja kupovao, a prodajem od četvrtka na dalje. Sad čekam da mi neke još malo porastu pa prodajem i njih. [wink] ” tjesi se [lol] , tocno se vidjela promjena u pisanju kad si prodao,, uuuuh, krivi timing, a oni Down , down drukeri sad u dionicama, a ti ispadas naivac [wink] vidis da ih nema [lol]

ne razumijem sto hoces reci ali i ja sam kupovao prosli ponedjeljak. vidis to je ideja, da kupujes prosli i prodajes ovaj…

@vipy
vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink]

Ignore: KressoM, delux

Ne znam i ne razumijem neke ljude. Ne kaže se uzalud kako ljudska glupost nema granica… Stalno sam on-line na Investoru i gledam što se događa u ponudi/potražnji HT-a…. Ne mogu dokučiti koja to logika vodi ljude da prodaju HT-ove dionice po 283, a koliko vidim ići će to danas možda i prema 280 [angry] [angry] [angry]
Žali bože i objave poslovnih rezultata i dividende i procjene vrijednosti, kada imaš masu ljudi sa crvima u guzici koji ne mogu mirno sjediti na zlatnim jajima….. A za godinu dana će roniti krokodilaske suze…..

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

mislim da su neke dionice svjesno na malim prometima odvedene u blokadu da bi se naivčine upecale na kraju dana će to ići ipak dosta niže ili samo u malom plusu negdje oko 0,5% boda crobex[smiley]

dan je pametniji od noći

Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.

Previše sitnih riba posjeduje dionica HTa i plan je da im se to otme što jeftinije pa će se tek onda pokazati prava vrijednost. Pitanje je samo koliko dugo treba vremena za taj proces!?

who dares, wins

@vipy

I onaj tko je danas kupovao na vrhuncu će u petak definitivno biti na zaradi [proud]

14.04.2008.

@vipy

Pa ako je tebi KORF bio jeftin na 170 zašto bi danas bio skup na 110.

Misli glavom prije već nešto napišeš a ne samo trkeljati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kako je ovaj scenario proziran[lol]
Prijedlozi na PM.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

mislim da su neke dionice svjesno na malim prometima odvedene u blokadu da bi se naivčine upecale na kraju dana će to ići ipak dosta niže ili samo u malom plusu negdje oko 0,5% boda crobex[smiley]

Naivčine su davno upecana kada je CROBEX bio na 5200.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

avax10: ” @vipy vidjet ćemo danas na kraju dana tko je naivno kupovao na vrhuncu. [wink] ” I onaj tko je danas kupovao na vrhuncu će u petak definitivno biti na zaradi [proud]

Naravno, pa još smo miljama daleko početnih cijena koje su dionice imale početkom godine, kada je većina njih doživjela neopravdan pad cijene.
Dionice su ponovno IN.
[thumbsup][thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa ako je tebi KORF bio jeftin na 170 zašto bi danas bio skup na 110. Misli glavom prije već nešto napišeš a ne samo trkeljati.

Ajde prestani laprdati, dosadan si i beznačajan lik koji ovdje liječi svoje frustracije. Prestani pilati jer si mi dosadio. Zbogom, adio, ciao, saludossssssssssssssss

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close