avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink]
” BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol]
Ne pričaj svašta, prošli ponedjeljak sam ja kupovao, a prodajem od četvrtka na dalje. Sad čekam da mi neke još malo porastu pa prodajem i njih. [wink]
nema2puta:
”
TheStyx: ” mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta ” ”
pa upravo to i kazem, nisam ja protiv rasta, zasto vani indeksi rastu +- 0.5% a kod nas ili +5 ili -5. bojim se da ce doci do katastrofe. ne bi nista rekao da vani padaju indeksi -0.5 a kod nas rastu 0.5. ali kod se kupuje ko da nema sutra. ali neka, naucit ce ljudi nakon sto ostanu bez svega. bas ste kao guske u magli [lol]
Stvar je u tome da ne vrijede ista pravila igre vani i kod nas.Ako pre često gledaš na strane burze to te može dovesti u zabludu na domaćem terenu. Govorim iz vlastitog iskustva. Otkaži brokera u Americi!
Prvih sat vremena trgovanja:
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.699,20 2.4% 36.114.810,75 kn 36.114.810,75 kn 0,00 kn 0,00 kn
I brdo blokada.
Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink]
Kako se ti osjećaš kupovao si KORF po 200 i više a prodao po 100 i manje.
Pravi posao
Panker:
”
Fidel: ” pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo.. ” ako ti par posto znaci prosjecnu placu onda nije bas ‘ovamo onamo'[thumbsup]
”
ne kockaj se s onim sto ne smijes izgubiti…
nisi me shvatio
meni porast od ‘par posto’ znaci zaradu u iznosu prosjecne place, a isto je i sa padom od par posto. i zato je 2 % gore-dole bitno
nije problem u tome da nesto ne smijem izgubiti, nego u tome da mi 3-4 % mjesecno mogu omoguciti da ne radim nista osim ovoga. a to mi je bitno, jer sam lijen. [yawn]
Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.
HT (a i INA) ‘pada’ isključivo zato jer nadobudni (a možda i pametni?) idu to prodati brže bolje pa uletit’ u ove koje rastu po 10% – ali, korekcija nas čeka, društvo, što god bude više ovakvih skokova, to prije… jasna stvar, ne?
kakav dan , gotovo sve perjanice u blokadi a 36 milja prometa u prvih sat vremena trgovanja ![lol] [lol] [lol] [lol]
Stante:
”
Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.
”
HT (a i INA) ‘pada’ isključivo zato jer nadobudni (a možda i pametni?) idu to prodati brže bolje pa uletit’ u ove koje rastu po 10% – ali, korekcija nas čeka, društvo, što god bude više ovakvih skokova, to prije… jasna stvar, ne?
HT pada jer je prošao dan dividende – cca 30 kn pa oko tog iznosa i nije neki pad.
Stante: ” Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno. ” HT (a i INA) ‘pada’ isključivo zato jer nadobudni (a možda i pametni?) idu to prodati brže bolje pa uletit’ u ove koje rastu po 10% – ali, korekcija nas čeka, društvo, što god bude više ovakvih skokova, to prije… jasna stvar, ne?
a dobro , sto se tu moze.
zivot je sinusioda , pa tako i burza…
bitno je samo da ne padnemo ispod 3700-3600 jer je puno ljepse trgovati na razinama izmedu 3700-3900 nego 3200-3300
ljudi su slobodniji i ima vise optimizma…
vipy: ” avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink] ” BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol] ” Ne pričaj svašta, prošli ponedjeljak sam ja kupovao, a prodajem od četvrtka na dalje. Sad čekam da mi neke još malo porastu pa prodajem i njih. [wink]
tjesi se [lol] , tocno se vidjela promjena u pisanju kad si prodao,,
uuuuh, krivi timing, a oni Down , down drukeri sad u dionicama, a ti ispadas naivac [wink] vidis da ih nema [lol]
vipy: ” avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink] ” BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol] ” Ne pričaj svašta, prošli ponedjeljak sam ja kupovao, a prodajem od četvrtka na dalje. Sad čekam da mi neke još malo porastu pa prodajem i njih. [wink]
mislio sam sutra, ali cini mi se da bi vec danas mogao razmisljati o izlasku
avax10: ” Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink]
Kako se ti osjećaš kupovao si KORF po 200 i više a prodao po 100 i manje. Pravi posao
Tvojim lupetanima nema kraja i konca,ha? To ti je valjda neka urođena mana? KORF sam počeo kupovati oko 170 kn prema dolje, a prodao ga nisam nego dokupljivao, pa mi je prosjek znatno niži.
Vidim da malo teže kopčaš, pa shvati već jednom da tema ovog topica nije avax nego komentari trgovanja. [lol]