tigrus, bas sam ti htio reci da sigurno mozes kupiti LVCV jer to sigurno nije u blokadi
ali je[lol]
ako te tjesi, i ja sam zakasnio s VDKT, zelio sam prebaciti sve iz fondova dok je bio 1400 i prodati na 2100, to bi bilo 50 %
bas taj dan je vdkt odletio +30
pa mi je propala zamisao
[sad]
Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.
Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink]
Jel netko prati HT. Pa nevjerovatno, ne znam da li je 5 transakcija bilo po prodaji. Cilo tržište ide gore, a HT stoji i lagano tone. Prestrašno.
Pa jesu dobili dividendu??[cool]
To su tak i tak dugorocni investitori……….[lol] [lol] [lol]
Baš me zanima kako će se osjećati na kraju dana ovi koji su euforično danas kupovali na +10% ? [wink]
BOLJI NEGO TI KOJI SI PRODAVAO PROSLI PETAK ILI PONEDJELJAK [lol]
tigrus, bas sam ti htio reci da sigurno mozes kupiti LVCV jer to sigurno nije u blokadi ali je[lol] ako te tjesi, i ja sam zakasnio s VDKT, zelio sam prebaciti sve iz fondova dok je bio 1400 i prodati na 2100, to bi bilo 50 % bas taj dan je vdkt odletio +30 pa mi je propala zamisao [sad]
ma nema veze…
ja sam tak i tak s malo htio igrati.
nije bitno, drugi put.
cudno mi je malo kaj danas nema nekih koji su uvijek na forumu…
sto li rade? [rolleyes]
HT krenuo konačno, ali prema dole, u crveno… Bojim se po dvjema velikim ponudama za samo 281 !!!! da ode sve na mlin velikim lovcima…. Sitna riba ima slabije živce i popušta [bye]
tigrus, bas sam ti htio reci da sigurno mozes kupiti LVCV jer to sigurno nije u blokadi ali je[lol] ako te tjesi, i ja sam zakasnio s VDKT, zelio sam prebaciti sve iz fondova dok je bio 1400 i prodati na 2100, to bi bilo 50 % bas taj dan je vdkt odletio +30 pa mi je propala zamisao [sad]
panker, pa imas HT, ili on smrdi?
ahahaha, opet krenuli profit takeri, da napune džepove svojim brokerima.
pa će onda sutra opet u panici kupovati pet kuna skuplje nego su danas prodali da bi pričekali sljedećih 10%.
neki nikad ne nauče.
ali svaki put ih je ipak sve manje.
odbijanac od 3700 bodova biće zanimljivo oko 14h[cool]