Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo..

ako ti par posto znaci prosjecnu placu onda nije bas ‘ovamo onamo'[thumbsup]

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

Panker: ” Fidel: ” dax je na 0.00, nije to stabilno, evropa se pocela malo crveniti, sad je dovoljna samo jedna drhtava ruka… ” ti si u lovi, jel’da? [lol] ” pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo..

Ko ne uzme kajat će se,ko uzme kajat će se i više.[sealed]

TheStyx: ” mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta ”

pa upravo to i kazem, nisam ja protiv rasta, zasto vani indeksi rastu +- 0.5% a kod nas ili +5 ili -5. bojim se da ce doci do katastrofe. ne bi nista rekao da vani padaju indeksi -0.5 a kod nas rastu 0.5. ali kod se kupuje ko da nema sutra. ali neka, naucit ce ljudi nakon sto ostanu bez svega. bas ste kao guske u magli [lol]

tigrus: ” naravno da nisam stigao nista kupiti od gradevinaraca kad je sve u blokadi bilo u 10:00:01 sati! [angry] [angry] ” a sto nisi kupovao igh na 7 i ingru na 23? bilo je prodaje kao u bajci, a kupnje nigdje[lol] [lol] [lol] [lol] hehe, a jos stignes kupiti MMTZ, uopce nije trgovana

[lol]

ustvari sam cekao da vidim hocemo li probiti 3600, a zeznulo me to sto smo u petak kasno probili 3600 pa nisam stigao. a danas… hebi ga…
opet nisam stigao…

barem mi je drago da rastemo….

[smiley]

mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta

da, potonut ćemo naglo i ružno. negdje početkom sljedeće godine. sa 6000 na 5500.

Slovenci su isto u plusu 3%

Prave dionice danas padaju. Ina, HT, EIG, ATLN…[thumbsup]

TheStyx: ” mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta ” da, potonut ćemo naglo i ružno. negdje početkom sljedeće godine. sa 6000 na 5500.

da mi cemo do 6000 a europa ce dolje 🙂
stara prica, ipak mi nemamo nikakve veze s njima.
Vaš link

Gledam već dvadeset minuta trgovanje HT-a i ne mogu vjerovati…. Iskopali su se rovovi i čeka se kome će živci popustiti. Potražnja ne ide preko 286,01, a ponuda ne pada ispod 287.00 i samo se gledaju…. Izgleda da ipak ponuda popušta i cijena opet ide prema prema dole [angry]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

TheStyx:

mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta

da, potonut ćemo naglo i ružno. negdje početkom sljedeće godine. sa 6000 na 5500.

Nedaj bože. Sa 5500 bodova bi se tada vratili 2 godine unatrag. Sa 7000 na 6500, to bi već moglo biti.[thumbsup]

I na kraju viadukt u blokadi[thumbsup]

Fidel: ” pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo.. ” ako ti par posto znaci prosjecnu placu onda nije bas ‘ovamo onamo'[thumbsup]

ne kockaj se s onim sto ne smijes izgubiti…

New Report

Close