Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta

ovo je krdo, treba to iskoristiti. kupi pa prodaj

ima jos jeftinih dionica

ja sam kupio thnk u petak jer su se igh, ingr, dlkv vec dosta oporavili, a i imam ih od prije, po vecoj cijeni, hehe

sad i thnk ide gore lagano… ali bilo bi bolje da potrazite neke dionice koje su na dnu (a ima ih 5-10) nego da drukate na dole[thumbsup]

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

vidim kako su pogodili Svjetske dionički indekse [lol] [lol] [lol]

Svjetski dionički indeksi pokazuju znakove formiranja tržišnog dna, uključujući i CROBEX indeks na Zagrebačkoj burzi.
Vaš link

evropa okrece u crveno, pocelo je…

[lol]

TheStyx:

mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta

ovo je krdo, treba to iskoristiti. kupi pa prodaj

ima jos jeftinih dionica

ja sam kupio thnk u petak jer su se igh, ingr, dlkv vec dosta oporavili, a i imam ih od prije, po vecoj cijeni, hehe

sad i thnk ide gore lagano… ali bilo bi bolje da potrazite neke dionice koje su na dnu (a ima ih 5-10) nego da drukate na dole[thumbsup]

Blokada. Svaka čast…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

A evo i 3700 [smiley]

730,03 1 10:20:40
728,51 1 10:06:29

Trgovina na ATGR-u. Čemu to? Zašto bi netko kupovao po jednu dionicu????

kakava euforija. kupuje se kao da nema sutra

Bože sačuvaj,kad padamo onda jauk i kukanje kad rastemo onda zlokobna predskazanja,kako bi onda trebala izgledati situacija skojom bi bili zadovoljni?

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

naravno da nisam stigao nista kupiti od gradevinaraca kad je sve u blokadi bilo u 10:00:01 sati! [angry] [angry]

a sto nisi kupovao igh na 7 i ingru na 23?

bilo je prodaje kao u bajci, a kupnje nigdje[lol] [lol] [lol] [lol]

hehe, a jos stignes kupiti MMTZ, uopce nije trgovana

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

Ne daju fondovi da ATPL ode gore.[undecid]
Top ask CIJENA KOLIČINA
2.500,00 299
2.540,00 42
2.544,99 25
2.545,00 10
2.546,96 20
2.546,97 30 ž
Al se štopa DLKV, u svrhu što većeg ukrcaja.
[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Fidel: ” dax je na 0.00, nije to stabilno, evropa se pocela malo crveniti, sad je dovoljna samo jedna drhtava ruka… ” ti si u lovi, jel’da? [lol]

pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo..

Valjda ovima na ZSE ne drži ručna[lol]
Opet se odbijamo od 3700 bodova.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close