mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta
ovo je krdo, treba to iskoristiti. kupi pa prodaj
ima jos jeftinih dionica
ja sam kupio thnk u petak jer su se igh, ingr, dlkv vec dosta oporavili, a i imam ih od prije, po vecoj cijeni, hehe
sad i thnk ide gore lagano… ali bilo bi bolje da potrazite neke dionice koje su na dnu (a ima ih 5-10) nego da drukate na dole[thumbsup]
vidim kako su pogodili Svjetske dionički indekse [lol] [lol] [lol]
Svjetski dionički indeksi pokazuju znakove formiranja tržišnog dna, uključujući i CROBEX indeks na Zagrebačkoj burzi.
Vaš link
evropa okrece u crveno, pocelo je…
[lol]
TheStyx:
”
mene je strah ovog zaleta… opet cemo previse potonuti… oni koji su napravili pad prvi puta ce i to napraviti i drugi puta
”
ovo je krdo, treba to iskoristiti. kupi pa prodaj
ima jos jeftinih dionica
ja sam kupio thnk u petak jer su se igh, ingr, dlkv vec dosta oporavili, a i imam ih od prije, po vecoj cijeni, hehe
sad i thnk ide gore lagano… ali bilo bi bolje da potrazite neke dionice koje su na dnu (a ima ih 5-10) nego da drukate na dole[thumbsup]
Blokada. Svaka čast…
730,03 1 10:20:40
728,51 1 10:06:29
Trgovina na ATGR-u. Čemu to? Zašto bi netko kupovao po jednu dionicu????
Bože sačuvaj,kad padamo onda jauk i kukanje kad rastemo onda zlokobna predskazanja,kako bi onda trebala izgledati situacija skojom bi bili zadovoljni?
naravno da nisam stigao nista kupiti od gradevinaraca kad je sve u blokadi bilo u 10:00:01 sati! [angry] [angry]
a sto nisi kupovao igh na 7 i ingru na 23?
bilo je prodaje kao u bajci, a kupnje nigdje[lol] [lol] [lol] [lol]
hehe, a jos stignes kupiti MMTZ, uopce nije trgovana
Ne daju fondovi da ATPL ode gore.[undecid]
Top ask CIJENA KOLIČINA
2.500,00 299
2.540,00 42
2.544,99 25
2.545,00 10
2.546,96 20
2.546,97 30 ž
Al se štopa DLKV, u svrhu što većeg ukrcaja.
[thumbsup]
Fidel: ” dax je na 0.00, nije to stabilno, evropa se pocela malo crveniti, sad je dovoljna samo jedna drhtava ruka… ” ti si u lovi, jel’da? [lol]
pa i nisam bas, samo nisam kupovao danas nego prije tjedan dana, nije me briga da li ce pasti ili ne… par posto ovamo onamo..