Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvarno mislim da bi HANFA hitno trebala zabraniti ove H-naloge, to je toliko netransparentno i može biti vrlo manipulatorski!

Lijepo su SNBA i DDJH krenuli gore

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Pa čovječe tek si izašao iz korekcije, a ti bi već bježao s tržišta!?!? [smiley2]
>

Ne bjezim. Unutra sam. Samo pozivam na opreznost.

Mira i zdravlja svim ljudima.

slatinska je opasno krenula gore[smiley2] dugo je bila van fokusa ali evo….

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

I AMDN 😉

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Cini se da su komesanja oko ELKE probudila i PRFC, prodaje nema nigdje a kupnja sve zesca.

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Na Proficiu nikad nisam izgubio, a izgleda da neću ni sada. Problem je što mi sve više sliče na Lucidus.
Sve nešto skrivaju, umjesto da budu transparentni.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Da ih nije potajice preuzeo Jako?[smiley2]
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Evo što me živcira kod DDJH: zašto je sad odrađena ova transkacija 168. Tko je to pametan prodavao?!?!?

I love the Smell of Profits in the Morning

KOTR-R kupnja na iznad 1000 kuna 400 komada a prodaje nema, na KOTR-P slicna situacija samo sto je prodaja na 1400

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Evo što me živcira kod DDJH: zašto je sad odrađena ova transkacija 168. Tko je to pametan prodavao?!?!?

Pametan koji ne želi da cijena naglo naraste tako da može i dalje kupovati na 165-170 kn. Nemam ništa protiv, dokupit ču i ja [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close