Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da se ovaj forum pretvorio u zoološki vrt otkad me nema.
Medvjedi, bikovi, svinje a bogami i dosta majmuna.
Drago mi je također da su neki od starih čuvara još uvijek ovdje.
Pošto me dugo nije bilo počinjem službu u noćnoj smjeni [thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ajd, nek se neko javi u Malnarovu emisiju, tema je: BURZA.

ova malnareva diskusija se baš i ne razlikuje od foruma.

Počeo si prtljat.

No bez obzira, ulažem ženu, diplomu ek. faksa, auto, stan, 2 bubrega, pola litre krvi, kolekciju ulaznica Hajduka i reprezentacije i stavljam na INDG.
[smiley]

Sram te bilo. Da si još stavio i potomstvo na listu, trebalo bi ti nos obrisat. Za žene – više, manje.

A što se ponude tiče – razmisli. Postoje dvije mogućnosti: ili ćeš izgubiti pa meni namirivati gubitak, ili ćeš zaraditi pa meni dati 80% zarade.
I nije neka ponuda, zar ne? [wink]

Nego, hoćeš se kockat ili mijenjat za ulaznice? Imam i ja zanimljivih u kolekciji. Starijeg datuma, ali legendarne.

No respect

Biraj: Austrija, Njemačka, Poljska! ako INDG do onda ne bude 2.000,00 kn. [smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

Sretna Nova godina, ententinis. Nema te od kad je Crobex bio 5.000.
Tek si se sad vratio sa skijanja?

No respect

Slomio nogu u Ižglu pa reko bolje da ne idem kljakav na ZSE.
Snaći će se oni i bez mene.
Kad tamo…….

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Biraj: Austrija, Njemačka, Poljska! ako INDG do onda ne bude 2.000,00 kn. [smiley]

Pih… nudim Belgiju, Jugoslaviju, Švedsku. I Dinamo – Hajduk počasnu ulaznicu.
Ostalo nije na prodaju. Zapravo, dajem Dinamo – Partizan ’97. za 2 INDG, al prije dokapa. [smiley]

No respect

Ja ti nudim budućnost, a ti meni prošlost.

Ajd pročitaj još jednom što sam napisao!

p.s. na poklon ću ti dati Jugoslaviju ’99 i Partizan ’97, ali gostovanje! [wink]

Tuna ja sam davno napisao da ne zarađujem ovdje i ne mislim ozbiljno zarađivati još barem godinu-dvije. I to pod uvjetim da se uvedu derivati. Imam neke dionice zaostale iz devedestih ali ne trgujem s njima i ne mislim ih prodavati.

Naravno ako strah u Hrvata bude prevelik postavit ću se i ja na bid i kupiti neke fundamentalno jeftine. Ali ne bojte se neće svijet propasti i sumnjam da će kod nas biti tolika panika da bih ja pozivao ove koji me plaćaju da kupuju masovno na ZSE [lol]

Ameri će se oporaviti, hoće li im trebati par mjeseci više ili manje nije bitno, a mi ćemo ući i EU i sve će opet biti ružičasto, do sljedećeg mede [smiley]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

@fazan
Ah, imaš pravo. Igrali smo već sa sve tri repke, ali nisam ih povezao u cjelinu.
Ma nisam više u tom filmu. Lijen sam nekad gledat na TV, a kamo li ići.

No respect

Udarila korekcija u glavu. Hoće to tako nekada.

Eto mene drži još repka. Ponekad pogledam finale LP, čak mi se ne da više ni gledati naj golove.

ode spavat i ja …

vidimo se bikovi i mede …

New Report

Close