Vidim da se ovaj forum pretvorio u zoološki vrt otkad me nema.
Medvjedi, bikovi, svinje a bogami i dosta majmuna.
Drago mi je također da su neki od starih čuvara još uvijek ovdje.
Pošto me dugo nije bilo počinjem službu u noćnoj smjeni [thumbsup]
Počeo si prtljat.
No bez obzira, ulažem ženu, diplomu ek. faksa, auto, stan, 2 bubrega, pola litre krvi, kolekciju ulaznica Hajduka i reprezentacije i stavljam na INDG.
[smiley]
Sram te bilo. Da si još stavio i potomstvo na listu, trebalo bi ti nos obrisat. Za žene – više, manje.
A što se ponude tiče – razmisli. Postoje dvije mogućnosti: ili ćeš izgubiti pa meni namirivati gubitak, ili ćeš zaraditi pa meni dati 80% zarade.
I nije neka ponuda, zar ne? [wink]
Nego, hoćeš se kockat ili mijenjat za ulaznice? Imam i ja zanimljivih u kolekciji. Starijeg datuma, ali legendarne.
Biraj: Austrija, Njemačka, Poljska! ako INDG do onda ne bude 2.000,00 kn. [smiley]
Sretna Nova godina, ententinis. Nema te od kad je Crobex bio 5.000.
Tek si se sad vratio sa skijanja?
Slomio nogu u Ižglu pa reko bolje da ne idem kljakav na ZSE.
Snaći će se oni i bez mene.
Kad tamo…….
Biraj: Austrija, Njemačka, Poljska! ako INDG do onda ne bude 2.000,00 kn. [smiley]
Pih… nudim Belgiju, Jugoslaviju, Švedsku. I Dinamo – Hajduk počasnu ulaznicu.
Ostalo nije na prodaju. Zapravo, dajem Dinamo – Partizan ’97. za 2 INDG, al prije dokapa. [smiley]
Ja ti nudim budućnost, a ti meni prošlost.
Ajd pročitaj još jednom što sam napisao!
p.s. na poklon ću ti dati Jugoslaviju ’99 i Partizan ’97, ali gostovanje! [wink]
Tuna ja sam davno napisao da ne zarađujem ovdje i ne mislim ozbiljno zarađivati još barem godinu-dvije. I to pod uvjetim da se uvedu derivati. Imam neke dionice zaostale iz devedestih ali ne trgujem s njima i ne mislim ih prodavati.
Naravno ako strah u Hrvata bude prevelik postavit ću se i ja na bid i kupiti neke fundamentalno jeftine. Ali ne bojte se neće svijet propasti i sumnjam da će kod nas biti tolika panika da bih ja pozivao ove koji me plaćaju da kupuju masovno na ZSE [lol]
Ameri će se oporaviti, hoće li im trebati par mjeseci više ili manje nije bitno, a mi ćemo ući i EU i sve će opet biti ružičasto, do sljedećeg mede [smiley]
@fazan
Ah, imaš pravo. Igrali smo već sa sve tri repke, ali nisam ih povezao u cjelinu.
Ma nisam više u tom filmu. Lijen sam nekad gledat na TV, a kamo li ići.