Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam znao na koju temu da stavim pa evo onda ovdje, a molim moderatora da premjesti ako smatra da bi trebalo pod adekvatniji naslov.

U svakom slučaju, svima savjetujem da poslušaju edukaciju, mene je oduševila, iako je ekipa iz Platinum-investa niti u jednom trenutku nisu reklamirali svoje fondove nego su na nesebičan način i uz puno kvalitetnih informacija i podataka, sa sudionicima podijelili svoje znanje!

BESPLATNA EDUKACIJA NA TEMU ULAGANJA (općenito) s POSEBNIM OSVRTOM NA INVESTICIJSKE FONDOVE

TERMINI:
RIJEKA – petak 25.04.2008.godine, od 14:00 do 18:00, Dolac 4, HOTEL BONAVIA
SPLIT- subota 03.05.2008.godine, od 10:00 do 14:00, Hatzeov perivoj 3, HOTEL PARK
DUBROVNIK – četvrtak 17.4.2008.godine – od 9:00 do 14:00, HOTEL LERO
ZAGREB – subota 26.4.2008.godine – od 10:00 do 14:30, HOTEL CENTRAL

Izlaganje je isključivo edukativnog karaktera, a vezano na sljedeće teme:
1. Funkcija i podjela financijskog tržišta.
2. Osnovne vrste vrijednosnih papira i njihove karakteristike.
3. Veza između rizika i očekivanog prinosa.
4. Pojam i vrste investicijskih fondova.
5. Statistike vezane uz fondovsku industriju u svijetu i RH (imovina, prinosi i sl.)
6. Faktori bitni za odabir investicijskog fonda
7. Usporedba ulaganja u fondove s drugim vrstama ulaganja (životno osiguranje, nekretnine …)

Svi zainteresirani se mole da se prijave na 01-400-20-95 ili na kontakt@platinuminvest.hr kako bi im mogli osigurati mjesto. Ulaz je besplatan.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

http://www.poslovni.hr/77183.aspx

Raiffeisen i Erste Plavi stabilizatori burze

http://www.poslovni.hr/77176.aspx

Gdje su tijekom ožujka ulagali mirovinci?

Nemojte po Baronu,pokušava spasit šta se spasit da.Ja svoj minus samo gledam i tješim se da sam dugoročni.[lol]

Ništa niste naučili,ama baš ništa.[cry]Četiri dana za redom up i vi se več vidite na 5000.[shocked] Nema ni jednog upozoravajučeg posta ,cijelo krdo u euforiji,up up.Treba pasti na 2500 pa da se otrijeznite?Ma ni tad vjerojatno,tek kad pojedinci ostanu bez kinte shvatit će o čemu se tu radi.A onda opet samodol kriv,hanfa kriva,država kriva……….e ljudi moji.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

[proud] Stručnjaci što predviđate za idući tjedan daljni rast , smirivanje ili korekciju ?[wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Bome Ameri rasturaju.[undecid] Žao mi je svih vas koji ste u cashu,mora se brzo kupit… nervoza i tako to. Pa nemreš dobit brokera, pa zauzet, pa se sruši e-trade, zamrzne se investor…. Ajme… i trejdere danas pregazilo…ne bih vam bio u koži sljedeći tjedan.[bye]

Sjećaš se kako sam i napisao na najdražoj temi, hoćete li moći dobiti brokera kad krene?! Svima je bilo skupo na razinama od prije par dana, ali se zato sad otimaju za dionice!

Nego, gdje nam je jendvatričetiripet nestao?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

governor:

Bome Ameri rasturaju.[undecid] Žao mi je svih vas koji ste u cashu,mora se brzo kupit… nervoza i tako to. Pa nemreš dobit brokera, pa zauzet, pa se sruši e-trade, zamrzne se investor…. Ajme… i trejdere danas pregazilo…ne bih vam bio u koži sljedeći tjedan.[bye]

Sjećaš se kako sam i napisao na najdražoj temi, hoćete li moći dobiti brokera kad krene?! Svima je bilo skupo na razinama od prije par dana, ali se zato sad otimaju za dionice!

Nego, gdje nam je jendvatričetiripet nestao?

gleda kak mu se zlato topi[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Baron:

Iskreno sam sa nevjericom gledao rast ovaj tjedan, ali skoro sve dionice su 50% sada od ATH i shvatio sam da su uglavnom fondovi kupovali ovih dana uz male da dignu cijenu. Znači slijedi nam faza slijedeći tjedan , u kojoj po moijem mišljenju papiri idu u ruke malih dioničara. MACD graf najavljuje BUY signal, kao i RSI koji bi trebao slijedeći tjedan preko oznake 50. Nema tu odbijanca jer fondovi štite kupnju da se cijena ne vrati. Slijedeći tjedan po mojem mišljenju, daljnja kupovimna i vraćanje malih na TK, pogotovo onih koji su bili u nevjerici poput mene.[thumbsup]

Znači Barone drukeru fino si se natrpao dionicama u ova dva dana pa si sad krenuo drukati na gore. Ha,ha,ha,ha…
dosad nisam komentirao tvoje postove, ali sad jednostavno nisam mogao odoljeti. Kakav si ti lik…ajoj…
[shocked][shocked]

redovito pratim ovu temu, jako malo pišem… nikada nisam mislio da cu komentirati Baronove postove ali ovo je previše i za moje granice tolerancije. Tvoji postovi su izvan svake granice normale. Mislim da jako podcjenjujes inteligenciju svih sudionika na ovom forumu. Pattaya slažem se sa vama…

NHF

http://mojedionice.com/fund/IzvFundUsp.aspx?idDrz=1&god0=2007&filtGod1=0p2&pok1=11&filtOd1=0.01&pok2=13&pok3=12&nacGod=0&Likv20=0

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Na kraju ovog tjedna jedna vijest bolja od druge.
Vaš link

[proud] Stručnjaci što predviđate za idući tjedan daljni rast , smirivanje ili korekciju ?[wink]

Siguran sam samo u jedno, a to je da će pasti kiša!

who dares, wins

pattaya: ” Baron: ” Iskreno sam sa nevjericom gledao rast ovaj tjedan, ali skoro sve dionice su 50% sada od ATH i shvatio sam da su uglavnom fondovi kupovali ovih dana uz male da dignu cijenu. Znači slijedi nam faza slijedeći tjedan , u kojoj po moijem mišljenju papiri idu u ruke malih dioničara. MACD graf najavljuje BUY signal, kao i RSI koji bi trebao slijedeći tjedan preko oznake 50. Nema tu odbijanca jer fondovi štite kupnju da se cijena ne vrati. Slijedeći tjedan po mojem mišljenju, daljnja kupovimna i vraćanje malih na TK, pogotovo onih koji su bili u nevjerici poput mene.[thumbsup] ” Znači Barone drukeru fino si se natrpao dionicama u ova dva dana pa si sad krenuo drukati na gore. Ha,ha,ha,ha… dosad nisam komentirao tvoje postove, ali sad jednostavno nisam mogao odoljeti. Kakav si ti lik…ajoj… [shocked][shocked] ” redovito pratim ovu temu, jako malo pišem… nikada nisam mislio da cu komentirati Baronove postove ali ovo je previše i za moje granice tolerancije. Tvoji postovi su izvan svake granice normale. Mislim da jako podcjenjujes inteligenciju svih sudionika na ovom forumu. Pattaya slažem se sa vama… NHF

Nisam se nakrcao. Samo 30% sam u dionicama, do sad sam trejdao, ali ću se nakrcati u ponedjeljak.
Pa vidi, većina likvidnijih dionica je po 40-50% u minusu od ATH. DLKV,INGR,THNK,LEDO,….
Unatrag 5. mj 2007 većina dionica počinje pumpanje od 100%, tako da će uskoro dionice imati još manji godišnji prinos. Nema mi čekanja.
Evo i par frendova se složilo da nema čekanja.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close