Dojma sam da se nije digla velika frka oko tzv.financiskog inženjeringa nebi se ovako stvari odvijale.Mirovinci dobili zadaću da moraju ispravit krivu Drinu .Samo sam takvog dojma ali ne mora i biti točan moj dojam.
tocan ti dojam… [thumbsup]
najbolja je fora kaj sam to rekao da moraju napraviti jos u veljaci…
samo su nam priredili 2 mjeseca zivciranja i muke…
a sad to tak i tak moraju napraviti..
opet jedna glupost na hrvatski nacin…[angry] [embarass]
Bez obzira što me neki pljuju, ne vole, ali ja poznajem tržište i znam procijeniti, no biti draytrader nije lako.
Isto tako vrijednost kompanije nije lako procijeniti kada je netko spreman platiti recimo za LKRI nekoliko milijardi vrijednu trž. kapitalizaciju jer njemu kada čuje riječ Luka jednostavno svrši.
valentine: ” ANRICOM: ” Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada, a sada ga nigdje.Kad je padalo onda je drukao 24sata na dan[angry] ” Gotovo je s njim, on sada negdje ima pohranjen taj nick i koristi onaj drugi ne brini se.[thumbsup] ” Smijem se kladiti što kaže kolega da je sada on tu sa drugim nickom i govori jesam vam govorio da kupujete i vidite da sam bio u pravu. Kompleksaš i ništa drugo ukratko
Ovakvim vrijedanjem govorite vise o sebi nego o njemu. [undecid]
Kako stišću prodaju na LKPC
Milina gledati a još kad si do grla u njoj još bolje.
Bez obzira što me neki pljuju, ne vole, ali ja poznajem tržište i znam procijeniti, no biti draytrader nije lako.
Isto tako vrijednost kompanije nije lako procijeniti kada je netko spreman platiti recimo na LKRI nekoliko milijardi vrijednu trž. kapitalizaciju jer njemu kada čuje riječ Luka jednostavno svrši.
Ja volim Luku ali drugu.
Sada ima drugi nick valjda ,da malo druka prema gore.Užas kakvih ljudi ima
Ima, ali mora mijenjati stil pisanja.
beholder, ivek tu su negdje, vrlo slična ekipa[thumbsup]
Što je ono rekao Baron danas o INGR?[kiss]
Baron je Ivekova verzija samo malo sofisticiraniji.
Sada ima drugi nick valjda ,da malo druka prema gore.Užas kakvih ljudi ima
nemojte tako decki…
ja mislim da ivek pokusava biti realan ali ne uspjeva bas jer ima prepesimistine stavove…
ok, vi ga dulje “poznajete” pa znate vise o njegovom nacinu djelovanja.
a slazem se s time da je dosta zla naneo burzi…
posebno kod novih investitora jer su sve rasprodali u hipu…
mozda bude gledao slijedeci put na situaciju malo sire…
plavi: ” Što je ono rekao Baron danas o INGR?[kiss]
” Baron je Ivekova verzija samo malo sofisticiraniji.
Baron je jos jako mlad i moze mu se oprostiti ako brlja sa analizama.
daj se malo skulirajte,sto drukate tolko.Kad se probije 3600 onda kokodacite[wink]
ANRICOM: ” Sada ima drugi nick valjda ,da malo druka prema gore.Užas kakvih ljudi ima ” Ima, ali mora mijenjati stil pisanja. beholder, ivek tu su negdje, vrlo slična ekipa[thumbsup]
meni je nasumljiviji onaj nathan…
on se pojavljuje u talu zajedno s ivekom prije velikih padova…
i strasno drukaju
[angry]