Nie loše budući se ponavlja već par dana
CROBEX 3.589,28 +1,94%
ANRICOM:
”
Ivek jesi se nakupovao
”
neka ivek i beholder objasne one loše vijesti iz Amerike, vidim da su svi indeksi potegli jako gore
ebiga koje loše vijesti……valjda dobre[proud]
šta ti si ivek ili luki, odluči se[lol]
Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada, a sada ga nigdje.Kad je padalo onda je drukao 24sata na dan[angry]
Nie loše budući se ponavlja već par dana
CROBEX 3.589,28 +1,94%
Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]
Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada
Ma nije ga on kolega nikada ni kupio jel nema on mu.a nešto kupiti.
U njega radi gu.a ko meduza kada treba nešto trgovati.
Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada, a sada ga nigdje.Kad je padalo onda je drukao 24sata na dan[angry]
Gotovo je s njim, on sada negdje ima pohranjen taj nick i koristi onaj drugi ne brini se.[thumbsup]
Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]
I treba…
[thumbsup]
sampras: ” Nie loše budući se ponavlja već par dana CROBEX 3.589,28 +1,94% ” Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]
Čini mi se da to kod nas i nije toliko bitno. Uvijek je bilo obratno.
Tko zna šta nam donosi slijedeći tjedan. Ovaj tjedan je bio tjedan najvećeg pumpanja u godini dana.
ANRICOM:
”
Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada
”
Ma nije ga on kolega nikada ni kupio jel nema on mu.da nešto kupiti.
U njega radi gu.a ko meduza kada treba nešto trgovati.
izuzev kada šefovi daju zapovjed.
tada ide u napad i kupuje ali opet našim novcem[smiley]
Kretanje burzovnog indeksa
CROBEX 3.593,15
CROBEX % +2,09 %
[thumbsup]
ANRICOM:
”
”
Gotovo je s njim, on sada negdje ima pohranjen taj nick i koristi onaj drugi ne brini se.[thumbsup]
Smijem se kladiti što kaže kolega da je sada on tu sa drugim nickom i govori jesam vam govorio da kupujete i vidite da sam bio u pravu.
Kompleksaš i ništa drugo
ukratko