Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nie loše budući se ponavlja već par dana

CROBEX 3.589,28 +1,94%

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ANRICOM:

Ivek jesi se nakupovao

neka ivek i beholder objasne one loše vijesti iz Amerike, vidim da su svi indeksi potegli jako gore

ebiga koje loše vijesti……valjda dobre[proud]
šta ti si ivek ili luki, odluči se[lol]

dan je pametniji od noći

Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada, a sada ga nigdje.Kad je padalo onda je drukao 24sata na dan[angry]

Nie loše budući se ponavlja već par dana

CROBEX 3.589,28 +1,94%

Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada

Ma nije ga on kolega nikada ni kupio jel nema on mu.a nešto kupiti.

U njega radi gu.a ko meduza kada treba nešto trgovati.

Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada, a sada ga nigdje.Kad je padalo onda je drukao 24sata na dan[angry]

Gotovo je s njim, on sada negdje ima pohranjen taj nick i koristi onaj drugi ne brini se.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]

I treba…
[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sampras: ” Nie loše budući se ponavlja već par dana CROBEX 3.589,28 +1,94% ” Biti će još bolje u ponedjeljak na krilima dobrih vijesti iz svijeta.[thumbsup]

Čini mi se da to kod nas i nije toliko bitno. Uvijek je bilo obratno.
Tko zna šta nam donosi slijedeći tjedan. Ovaj tjedan je bio tjedan najvećeg pumpanja u godini dana.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ANRICOM:

Na koliko je ono ivek prodao viro,čini mi se na oko 830 kn .Toliko o njemu o najvećem drukeru ikada

Ma nije ga on kolega nikada ni kupio jel nema on mu.da nešto kupiti.

U njega radi gu.a ko meduza kada treba nešto trgovati.

izuzev kada šefovi daju zapovjed.
tada ide u napad i kupuje ali opet našim novcem[smiley]

dan je pametniji od noći

Kretanje burzovnog indeksa

CROBEX 3.593,15

CROBEX % +2,09 %
[thumbsup]

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]

ANRICOM:

Gotovo je s njim, on sada negdje ima pohranjen taj nick i koristi onaj drugi ne brini se.[thumbsup]

Smijem se kladiti što kaže kolega da je sada on tu sa drugim nickom i govori jesam vam govorio da kupujete i vidite da sam bio u pravu.

Kompleksaš i ništa drugo

ukratko

Sada ima drugi nick valjda ,da malo druka prema gore.Užas kakvih ljudi ima

New Report

Close