Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve ide ap ap zadnjih dana

Dionice , nafta, zlato

nisi mogo fulat [lol]

zmrklic: ” Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol] ” šTA SE DIJELI UZ DIONICU PO 500KN, MOŽDA POKLON BON U IZNOSU 100KN!

ma dijeli se uz polon bon tjedan dana Dubai ….. Burj Al Arab……
evo ti i pozivnica, al ko kupi bar na 400……
http://www.fivestaralliance.com/luxury_hotel/dubai/burj_al_arab?gclid=CLfJ2oW65JICFQsfuwodOSQC4w

Scio me nihil scire

_Mrzljak_: ” zmrklic: ” Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol] ” ja nisam .. ali čini mi se vrlo povoljna kupnja pa do neki dan je bio 100.000 ..[lol] [lol] ” konzum nije bio 100000kn pa bar jedno 3 mjeseca. bilo ga za 52000kn nesto mu je lose krenulo ovih dana – sad ga se dobije za 500kn cak… [lol]

a da to sam mislio “neki dan” = prije tri mjeseca ..

Toda je odlučio ovu “strogo kontroliranu dionicu” , vrlo nelikvidnu dionicu , pretvorbom pretvoriti u tržišnu dionicu sa solidnom likvidnošću ..

jer koliko je lako kontrolirati nisko likvidnu dionicu toliko ju je lako i srušiti za 50-ak postotaka ..
a ovo drugo je očito bio razlog za povećanje likvidnosti tj. smanjenje kontrole ..
a sad će nagrnuti Hatejići u nju ..

Ja ću biti iskren i reći da sam ja ivek123 cijelo ovo vrijeme. Ispričavam se, ali to je to od mene.
pozdrav[bye]

Jel’ to to zaistać ili si pobilija/požutija? [shocked]
[lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

tigrus: ” _Mrzljak_: ” zmrklic: ” Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol] ” ja nisam .. ali čini mi se vrlo povoljna kupnja pa do neki dan je bio 100.000 ..[lol] [lol] ” konzum nije bio 100000kn pa bar jedno 3 mjeseca. bilo ga za 52000kn nesto mu je lose krenulo ovih dana – sad ga se dobije za 500kn cak… [lol] ” a da to sam mislio “neki dan” = prije tri mjeseca .. Toda je odlučio ovu “strogo kontroliranu dionicu” , vrlo nelikvidnu dionicu , pretvorbom pretvoriti u tržišnu dionicu sa solidnom likvidnošću .. jer koliko je lako kontrolirati nisko likvidnu dionicu toliko ju je lako i srušiti za 50-ak postotaka .. a ovo drugo je očito bio razlog za povećanje likvidnosti tj. smanjenje kontrole .. a sad će nagrnuti Hatejići u nju ..

Šta im ti kao iskusan stručnjak predlažeš:

1. Košarica u ruke;
2. Kolica;
3. I jedno i drugo;
4. Ništa od svega:

Izgleda da su smislili neki novi način komuniciranja kad se tako HT rasprodaje…[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

tigrus: ” _Mrzljak_: ” zmrklic: ” Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol] ” ja nisam .. ali čini mi se vrlo povoljna kupnja pa do neki dan je bio 100.000 ..[lol] [lol] ” konzum nije bio 100000kn pa bar jedno 3 mjeseca. bilo ga za 52000kn nesto mu je lose krenulo ovih dana – sad ga se dobije za 500kn cak… [lol] ”

a da to sam mislio “neki dan” = prije tri mjeseca .. Toda je odlučio ovu “strogo kontroliranu dionicu” , vrlo nelikvidnu dionicu , pretvorbom pretvoriti u tržišnu dionicu sa solidnom likvidnošću .. jer koliko je lako kontrolirati nisko likvidnu dionicu toliko ju je lako i srušiti za 50-ak postotaka .. a ovo drugo je očito bio razlog za povećanje likvidnosti tj. smanjenje kontrole .. a sad će nagrnuti Hatejići u nju ..

konzum nije losa firma, a sad joj je dionica atraktivna po cijeni – za manje ulagace.

jebiga koliko epike moze izbrojiti 50000-100000kn na hoo ruk?

to bi trebala napraviti i ingra…

dobro ali ja jos uvijek mislim da je trenutno HT najbolja kupnja – pa cak i da sjekire padaju…
ovo kaj ju stopaju na 290 je bezveze…
vjerojatno ce polako otpustati uzde i osigurati lagani rast svaki dan…
vrlo dosadno ali i sigurno…[smiley]

Evo je i Citigroup objavio rezultate danas i u premarketu futuresi skočili odmah, uz Google jučer after hours, danas evropa i amerika lete visoko.

Izgleda da nam stižu bolji dani.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

kako je lakše odmah navući kupca jkad napraviš stock split. konzum se danas kupovao/ prodavao po 500 kuna što je ravno iznosu od 90.000 kuna.

Ameri danas probijaju i to dobro 12700, europćani grizu, a što je nama na putu? Toliko se svi uvalili u depru pa se i ne želi misliti pozitivno.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

kako je lakše odmah navući kupca jkad napraviš stock split. konzum se danas kupovao/ prodavao po 500 kuna što je ravno iznosu od 90.000 kuna.

Legendarni stock split je napravilo Pounje – da privuče investitore podjelilo je dionicu na ravno 10 komada i nova vrijednost je bila oko 3,5 kn. A da vidiš obavještenih dioničara…kukulele cijelo jutro kak je moglo tako pasti…opet se nasmijem kad se sjetim.[lol] [smiley][lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

_Mrzljak_:

a sad će nagrnuti Hatejići u nju .. ” Šta im ti kao iskusan stručnjak predlažeš:
1. Košarica u ruke;
2. Kolica;
3. I jedno i drugo;
4. Ništa od svega:

1. košaricu u ruke ..

polagano gledati i promišljati i kad si siguaran da ti se roba sviđa , stavi ju u košaricu ..

jučer sam ponovo prolistao bafeta ; i on kaže ;

kad kupuješ , probaj ovu mentalnu vježbu , zamisli se da imaš resursa (čitaj novaca) da kupiš značni dio firme (20-30-50 %) , ( onda je odgovornost dosta veća nego kad kupuješ 2-3 dionice ) ..
znači ti si “direktor svemira” i odlučuješ jel ta firma akvizicija dobra za tebe ?
razmišljaš promišljaš, mjeriš , zbrajaš i oduzimaš .. i na kraju dobiješ saldo …

i ako je dobra za tebe u ulozi “direktora svemira” ; onda je dobra i za tebe u ulozi ulagača koji kupuje tek neznatan postotak udjela u firmi ..

New Report

Close