OT
obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu;
svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća ..
[color=Red; font-family:Webdings; font-size:44]
ZZ
[/color]
Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]
Ja ću biti iskren i reći da sam ja ivek123 cijelo ovo vrijeme. Ispričavam se, ali to je to od mene.
pozdrav[bye]
Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo.
trebala bi nam biti uzor u mnogim ali ne i svim stvarima, slažem se . Ali hrvati ne vole učiti od drugih, oni svoju sreću i nesreću kuju na vlastitoj koži.
Al da ne bude sve crno…evo jedan smajlić
[smiley]
E sada će biti zanimljivo…. nudi se jedna lijepa hrpica od cca 3100 dionica HT-a po 290kn(braniteljski???) … Za sada nitko ne grize, svi nude oko 288,10kn…. Tko će prvi popustiti????[undecid]
_Mrzljak_: ” OT obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu; svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća .. [color=Red; font-family:Webdings; font-size:44] ZZ [/color] ” Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]
Sad ste svi pretjerali…Plavi imao si pravo što će se dogoditi… ali ipak priznajem da mi je jedno mišljenje ovdje zaista zanimljivo a sigurna sam da će on sam znati koji je taj…vidi se da kad burza raste da smo i bolje volje[thumbsup]
_Mrzljak_: ” OT obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu; svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća .. [color=Red; font-family:Webdings; font-size:44] ZZ [/color] ” Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]
Pa sigurno ide na “morje” ..
a vjerujem da bi to bili “ugodni razgovori investitorski” [cool]
OT
obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu;
svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća ..
[color=Red; font-family:Webdings; font-size:44]
ZZ
[/color]
molim Vas kolega idite na iskricu i tamo djelite cvijeće ili na neki drugi forum.
plavi:
”
”
Sad ste svi pretjerali…Plavi imao si pravo što će se dogoditi… ali ipak priznajem da mi je jedno mišljenje ovdje zaista zanimljivo a sigurna sam da će on sam znati koji je taj…vidi se da kad burza raste da smo i bolje volje[thumbsup]
priključujem se hrvatsko-slovenskom prijateljstvu ipak deset godina sam radio i živio u Ljubljani.
deset krasnih momačkih godina.[smiley]
_Mrzljak_: ” sampras: ” Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo. ” [color=Blue; font-family:Wingdings 2; font-size:44px] << [/color] ” ..beš Sloveniju i Slovence.. protiv Slovenki nemam ništa [kiss]
Kolega…pa vi ste gej[lol] vi bi slovence a slovenke nebi[lol] [smiley][lol]
Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol]
Ja sam kupio, meni vrijedi 1.000 kuna.[thumbsup]
Da ponovim post, možda mi netko zna,… ipak.
KOJE DIONICE SU U BF-U!?[shocked]
7 % ina-e, 7 % ht-a