Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OT

obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu;
svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća ..

[color=Red; font-family:Webdings; font-size:44]

ZZ

[/color]

Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja ću biti iskren i reći da sam ja ivek123 cijelo ovo vrijeme. Ispričavam se, ali to je to od mene.

pozdrav[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo.

trebala bi nam biti uzor u mnogim ali ne i svim stvarima, slažem se . Ali hrvati ne vole učiti od drugih, oni svoju sreću i nesreću kuju na vlastitoj koži.
Al da ne bude sve crno…evo jedan smajlić
[smiley]

Scio me nihil scire

E sada će biti zanimljivo…. nudi se jedna lijepa hrpica od cca 3100 dionica HT-a po 290kn(braniteljski???) … Za sada nitko ne grize, svi nude oko 288,10kn…. Tko će prvi popustiti????[undecid]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

_Mrzljak_: ” OT obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu; svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća .. [color=Red; font-family:Webdings; font-size:44] ZZ [/color] ” Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]

Sad ste svi pretjerali…Plavi imao si pravo što će se dogoditi… ali ipak priznajem da mi je jedno mišljenje ovdje zaista zanimljivo a sigurna sam da će on sam znati koji je taj…vidi se da kad burza raste da smo i bolje volje[thumbsup]

[emo_cool]

_Mrzljak_: ” OT obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu; svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća .. [color=Red; font-family:Webdings; font-size:44] ZZ [/color] ” Ja sam se čak slobodan predbilježiti ako bude ikada u ZG da ju počastima sa kavom.[smiley]

Pa sigurno ide na “morje” ..
a vjerujem da bi to bili “ugodni razgovori investitorski” [cool]

OT

obzirom da je Mateja u manjoj skupini žena (cura/djevojaka) koje pišu na forumu;
svečano joj u to ime predajem jedan buketić cvijeća ..

[color=Red; font-family:Webdings; font-size:44]

ZZ

[/color]

molim Vas kolega idite na iskricu i tamo djelite cvijeće ili na neki drugi forum.

plavi:

Sad ste svi pretjerali…Plavi imao si pravo što će se dogoditi… ali ipak priznajem da mi je jedno mišljenje ovdje zaista zanimljivo a sigurna sam da će on sam znati koji je taj…vidi se da kad burza raste da smo i bolje volje[thumbsup]

priključujem se hrvatsko-slovenskom prijateljstvu ipak deset godina sam radio i živio u Ljubljani.
deset krasnih momačkih godina.[smiley]

dan je pametniji od noći

_Mrzljak_: ” sampras: ” Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo. ” [color=Blue; font-family:Wingdings 2; font-size:44px] << [/color] ” ..beš Sloveniju i Slovence.. protiv Slovenki nemam ništa [kiss]

Kolega…pa vi ste gej[lol] vi bi slovence a slovenke nebi[lol] [smiley][lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol]

Nek se prijavi ko je kupio KNZM po 500 kn [lol]

Ja sam kupio, meni vrijedi 1.000 kuna.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da ponovim post, možda mi netko zna,… ipak.

KOJE DIONICE SU U BF-U!?[shocked]

7 % ina-e, 7 % ht-a

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

New Report

Close