Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neron:

plavi: ” Nakon skoro 7 % rasta jučer , slovenci danas skoro 3 % u plusu.[thumbsup] ” trebali bi se malo vise na njih ugledat..[cool]

Nešto takvo je tako lijepo vidjeti…bar nešto što se vam sviđa kod nas Slovenaca[wink] A koliko vidim ste se dobro ugledali na našu burzu jer je crobex več 2,10%

Pa nemojte tako uvažena kolegice.
Ja osobno nemam ništa protiv slovenaca, ta susjedi smo.
Pa preko Vas moramo u Europu zar ne?
A iz priloženog se vidi da tim prolaskom možemo naići i na lijepe žene, između ostalog,čime nam put postaje ugodniji.

[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@Plavi
[thumbsup]

[emo_cool]

@Mateja
Sad će vjeroajtno većina forumaša morati također pisati da i oni nemaju ništa protiv slovenaca.
Opet ću zagušiti temu ko jučer sa onom matematikom.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pisao sam malo o tome i jučer pa ponavljam mnogi koji čekaju 5%-10% niži ulaz će nakraju kupovati 20% skuplje kad shvate da je dno već bilo nemogu vam baš sve napisati čitajte malo između redaka[thumbsup]

a tako je i sa prodajom kada pada – također neki ili većina pre kasno reagiraju – i meni se dogodilo.

Danas tko ne kupuje, drugi tjedan sve skuplje za 20%.[thumbsup]

lega cijene na kojima ste vi uletavali zasigurno nece biti u dinarima vec u ojricima [thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nekima nikad dosta![/b] ” Minusa? [lol] ” Ili losih odluka! [lol] [lol] ” Zato se kolega Baron toliko mora truditi za drukanja na gore ( kada je u dionicama ) ili na dolje ( kada je cash ).
Nije mu za zamjeriti.
Možda samo malo. [lol]

Mozda mrvicu, [lol]
mada kad pogledam koliko nam je slobodnog vremena otpalo na citanje njegovih poruka a znamo da je vrijeme =novac,dosta je i nas skratio [lol]
Da Barona nema ova tema bi imala cca 1000 do 2000 stranica [lol] [lol]

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Baron: ” plavi: ” Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL… ” Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink] INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku. ” Barone moj, pa ti čekaš još od ponedjeljka nije ti lako. Ne udara se po bidu već sve po asku, gdje ti gledaš? U jazovku?Bumo vidli do kraja već ponavljaš par dana, a gle koliko smo porasli? [lol]

Evo zaradio 1000kn na INGRi u doslovno 5 minuta. Jeli to loše?[thumbsup]
prodao po 31446. Čini mi se da će biti najviša danas.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

plavi:

Baron: ” plavi: ” Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL… ” Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink] INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku. ” Barone moj, pa ti čekaš još od ponedjeljka nije ti lako. Ne udara se po bidu već sve po asku, gdje ti gledaš? U jazovku?Bumo vidli do kraja već ponavljaš par dana, a gle koliko smo porasli? [lol]

Nije loše.
Koliko sam ja zaradio niti sam ne znam.
Ulazio sam na 11 000 – 13 000. Vjerojatno nešto malo više od tih 1 000 kuna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A jesam faca, nema me nitko.
[rolleyes]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Za rubriku vjerovali ili ne :

KODT-R-A je jeftiniji od KODT-P-A!!!!

A R-A je uvijek skuplji 20% od P-A!!

Hell is Empty and all the Devils are Here

plavi:

prodao po 31446. Čini mi se da će biti najviša danas.

Jel znaš onu od Alke Vuice

Laži laži laži me ti me lažeš najbolje.

Ipak mene nisi uspio.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close