Neron:
”
plavi: ” Nakon skoro 7 % rasta jučer , slovenci danas skoro 3 % u plusu.[thumbsup] ” trebali bi se malo vise na njih ugledat..[cool]
”
Nešto takvo je tako lijepo vidjeti…bar nešto što se vam sviđa kod nas Slovenaca[wink] A koliko vidim ste se dobro ugledali na našu burzu jer je crobex več 2,10%
Pa nemojte tako uvažena kolegice.
Ja osobno nemam ništa protiv slovenaca, ta susjedi smo.
Pa preko Vas moramo u Europu zar ne?
A iz priloženog se vidi da tim prolaskom možemo naići i na lijepe žene, između ostalog,čime nam put postaje ugodniji.
[smiley]
@Mateja
Sad će vjeroajtno većina forumaša morati također pisati da i oni nemaju ništa protiv slovenaca.
Opet ću zagušiti temu ko jučer sa onom matematikom.[thumbsup]
Pisao sam malo o tome i jučer pa ponavljam mnogi koji čekaju 5%-10% niži ulaz će nakraju kupovati 20% skuplje kad shvate da je dno već bilo nemogu vam baš sve napisati čitajte malo između redaka[thumbsup]
a tako je i sa prodajom kada pada – također neki ili većina pre kasno reagiraju – i meni se dogodilo.
Danas tko ne kupuje, drugi tjedan sve skuplje za 20%.[thumbsup]
lega cijene na kojima ste vi uletavali zasigurno nece biti u dinarima vec u ojricima [thumbsup]
Nekima nikad dosta![/b] ” Minusa? [lol] ” Ili losih odluka! [lol] [lol] ” Zato se kolega Baron toliko mora truditi za drukanja na gore ( kada je u dionicama ) ili na dolje ( kada je cash ).
Nije mu za zamjeriti.
Možda samo malo. [lol]
Mozda mrvicu, [lol]
mada kad pogledam koliko nam je slobodnog vremena otpalo na citanje njegovih poruka a znamo da je vrijeme =novac,dosta je i nas skratio [lol]
Da Barona nema ova tema bi imala cca 1000 do 2000 stranica [lol] [lol]
Slovenija nam treba biti uzor u svemu a ne da ih mrzimo.
Baron: ” plavi: ” Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL… ” Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink] INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku. ” Barone moj, pa ti čekaš još od ponedjeljka nije ti lako. Ne udara se po bidu već sve po asku, gdje ti gledaš? U jazovku?Bumo vidli do kraja već ponavljaš par dana, a gle koliko smo porasli? [lol]
Evo zaradio 1000kn na INGRi u doslovno 5 minuta. Jeli to loše?[thumbsup]
prodao po 31446. Čini mi se da će biti najviša danas.
plavi:
”
Baron: ” plavi: ” Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL… ” Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink] INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku. ” Barone moj, pa ti čekaš još od ponedjeljka nije ti lako. Ne udara se po bidu već sve po asku, gdje ti gledaš? U jazovku?Bumo vidli do kraja već ponavljaš par dana, a gle koliko smo porasli? [lol]
”
Nije loše.
Koliko sam ja zaradio niti sam ne znam.
Ulazio sam na 11 000 – 13 000. Vjerojatno nešto malo više od tih 1 000 kuna.
Za rubriku vjerovali ili ne :
KODT-R-A je jeftiniji od KODT-P-A!!!!
A R-A je uvijek skuplji 20% od P-A!!
plavi:
”
”
prodao po 31446. Čini mi se da će biti najviša danas.
Jel znaš onu od Alke Vuice
Laži laži laži me ti me lažeš najbolje.
Ipak mene nisi uspio.