Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi: ” Nakon skoro 7 % rasta jučer , slovenci danas skoro 3 % u plusu.[thumbsup] ” ja mislim da je njih masakriro naš KD .. ili neki drugi fond snažno izložen u Slo ..a kako su i oni plićina od burzice , odmah je pao index za 7 % (!?) inače ljudi su počeli trejdati i sa ulozima u fondovima (!?) čuo sam ovih i prošlih dana rečenicu: “palo je 15% , idem ja van pa kad padne 30% ću ponovo ući u fond” današnjni investitori su sve “kreativniji” ..[proud]

bolje i to nego citati ove gluposti po forumu… ne znam kako se iveku uopce da pisati ovdje.. zato nam i je ovako, jer nema dovoljno medvjeda, nema short sellinga. kad si u dionicam onda samo navijas up up, a onda je panika kad sve krene dolje. da se pojavi ta mogucnost pola vas bi postalo drukeri. a zasto nema short sellinga? ocito netko misli da nije vrijeme, ZSEov OMX ga podrzava. e pa navijajte i dalje. samo se nadam da medju vama nema ekonomista, jer smo onda stvarno u banani. trenutno na forumu 20000 ljudi cita pedeset bezveznjaka koji navijaju up up.. i to rade citav dan. aj nadam se da necu imai potrebu vise pisati ovdje.

Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL…

Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink]
INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

plavi:

karlo28: ” Ovo je poruka od ponedjeljka 10.45h Baron: ” karlo28: Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu. ” [color=blue]Jesi siguran da neće niže sutra?[/color] ” Nekima nikad dosta! ” Minusa? [lol]

Ili losih odluka! [lol] [lol]

Zato se kolega Baron toliko mora truditi za drukanja na gore ( kada je u dionicama ) ili na dolje ( kada je cash ).
Nije mu za zamjeriti.
Možda samo malo.
[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

cazo22: ” U lipom sam minusu,nije mi lako.Al još je teže rasprodat i čekat u cash-u.[sealed] ” ako si rasprodao u devetom mjesecu ili desetom onda je lako, danas kupiš i zarada ko kuća![thumbsup]

Sad je lako bit pametan a ko bi u ovoj dugoj korekciji i u dva zaista katastrofalna ponedjelka čekao do danas u cashu a sve tako lijepe prilike za kupovanje…ja znam da ne bi uspjela zato sam ipak radije u dionicama[cool]

[emo_cool]

nema više rasprodaje ha,ha, četiri uzastopna dana rast -odličan znak[thumbsup]

NEMA PREDAJE

bolje i to nego citati ove gluposti po forumu… ne znam kako se iveku uopce da pisati ovdje.. zato nam i je ovako, jer nema dovoljno medvjeda, nema short sellinga. kad si u dionicam onda samo navijas up up, a onda je panika kad sve krene dolje. da se pojavi ta mogucnost pola vas bi postalo drukeri. a zasto nema short sellinga? ocito netko misli da nije vrijeme, ZSEov OMX ga podrzava. e pa navijajte i dalje. samo se nadam da medju vama nema ekonomista, jer smo onda stvarno u banani. trenutno na forumu 20000 ljudi cita pedeset bezveznjaka koji navijaju up up.. i to rade citav dan. aj nadam se da necu imai potrebu vise pisati ovdje.

Budi pozdravljen[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

plavi: ” Nakon skoro 7 % rasta jučer , slovenci danas skoro 3 % u plusu.[thumbsup] ” trebali bi se malo vise na njih ugledat..[cool]

Nešto takvo je tako lijepo vidjeti…bar nešto što se vam sviđa kod nas Slovenaca[wink] A koliko vidim ste se dobro ugledali na našu burzu jer je crobex več 2,10%

[emo_cool]

Mislija sam na ekipu koja je rasprodala u samom finišu,zadnjih 15 -20 dana,a neki i kasnije.Mislim da nema toga koji je proda u 10mj prošle i tek sad kupuje.Navukli su ga puno prije.[lol]

Evo krenulo je.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi:

Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL…

Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink]
INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku.

Barone moj, pa ti čekaš još od ponedjeljka nije ti lako.
Ne udara se po bidu već sve po asku, gdje ti gledaš?
U jazovku?Bumo vidli do kraja već ponavljaš par dana, a gle koliko smo porasli?
[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pisao sam malo o tome i jučer pa ponavljam mnogi koji čekaju 5%-10% niži ulaz će nakraju kupovati 20% skuplje kad shvate da je dno već bilo nemogu vam baš sve napisati čitajte malo između redaka[thumbsup]

plavi: ” Počelo se lupati po asku malo jače..[thumbsup] INGR, DLKV, IGH, ATPL… ” Budemo vidjeli do kraja šta će biti.[wink] INGR-a stoji koliko vidim, i udara se po bidu isto koliko po asku.

Baron mijena fotelje kao neki gaće. Da nisi tepetar po zanimanju?[proud]

Nego, jer zna netko koje sve dionice ulaz u BF.

New Report

Close