tenkista:
”
plavi:
”
IGH ide u prvu kotaciju.[thumbsup]
”
Dlkv je pao dok je ušao u prvu kotaciju. Nisam siguran , nek me netko ispravi ako griješim.
”
Meni je ovo prvi glas da je DLKV u prvoj kotaciji?
[lol]
Kažem da nisam siguran. Čovječe, imam 16 dionica, treba to sve pratit.
Dobro je, Crobex je sve veći, nije mi uopće žao trejdera. Ak hoće kockati ima drugih mjesta za to. Burza je za prave, dugoročne igrače.[thumbsup]
Crobex: 3577.58 Promjena: 1.62% iveka nigdje[cry]
IVEK sigurno nema vremena jer prodaje ono što je kupovao prekjučer
Treba prodat dok su cijene ovako visoke.
..izgleda da se ipak ovdje Iveka i ostale medvjede, usprkos svemu, previše respektira pa se mnogi nisu usuđivali kupovati niti na 3200, kao ići će to na 2800 već za koji dan… još jednom se pokazalo da je najbolje slušati samog sebe, ionako svak tjera vodu na svoj mlin.. dobra škola za novajlije za ubuduće, a onima koji to nisu vjerojatno neće niti ovo iskustvo ništa pomoći… [bye]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ovo je poruka od ponedjeljka 10.45h
karlo28:
Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu.
” [color=blue]Jesi siguran da neće niže sutra?[/color]
Nekima nikad dosta!
Nakon skoro 7 % rasta jučer , slovenci danas skoro 3 % u plusu.[thumbsup]
trebali bi se malo vise na njih ugledat..[cool]
Ovo je poruka od ponedjeljka 10.45h
Baron:
”
karlo28:
Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu.
” [color=blue]Jesi siguran da neće niže sutra?[/color]
”
Nekima nikad dosta!
Minusa?
[lol]
Ljudi europa je totalno zarasla!
Trava do koljena!
tigrus: ” a sto ces napraviti ako ne krene prema dolje? [wink] ”
Čekati. Ako treba i mjesec dana. S kešom na računu osjećam se savršeno mirno i nikud mi se ne žuri. [wink]
moj komentar za cekanje u cashsu je vec poznat – i baba moga tetka cuva novce u carapi…
mislim da bi ti koji se toliko uzasavaju rasta na realne vrijedonsti imali sa njom puno zajednickih tema.
npr. cuvanje crkavice za crne dane…[lol] [lol]
U lipom sam minusu,nije mi lako.Al još je teže rasprodat i čekat u cash-u.[sealed]
ako si rasprodao u devetom mjesecu ili desetom onda je lako, danas kupiš i zarada ko kuća![thumbsup]
karlo28: ” Ovo je poruka od ponedjeljka 10.45h Baron: ” karlo28: Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu. ” [color=blue]Jesi siguran da neće niže sutra?[/color] ” Nekima nikad dosta! ” Minusa? [lol]
Ili losih odluka! [lol] [lol]